”I-I-I  wanna go-o-o all the way, taking out my freak tonight…” stihovi su vrućeg i zaraznog refrena budućeg ljetnjeg hita Britney Spears, trećeg singla s njenog sedmog studijskog albuma ”Femme Fatale”.  Nakon što je sa hitovima ”Hold It Against Me” i ”Till The World Ends” definitivno uspjela u svom povratničkom pohodu na svjetske top-ljestvice, te nakon što je prije par dana uspješno otvorila ”Femme Fatale” svjetsku turneju, koja će svjetlo dana ugledati i na našem dijelu zemaljske kugle, Britney Spears pokušat će singlom ”I Wanna Go” zavladati klubovima u dugim ljetnim noćima. S prvim singlovima Britney je podigla letvicu visoko, pa su tako oba zauzela prva mjesta na Billboard-ovom Dance Club Songs Chart-u.

254149 10150210304478234 39677118233 7156203 174136 n Premijera spota: Britney Spears I Wanna Go

Pjesma definitivno obećava kao najveći club banger istoimenog albuma, što je osim same Britney (koja sramežljivo kaže: ”Sssh-it’s my favorite too”) prepoznala i publika i mnogobrojni fanovi pop dive koji željno iščekuju premijeru video spota za dotični singl. Koliko dobrih vibracija vlada između Britney i fanova kad je u pitanju ova pjesma, govori to da uz njeno izvođenje na turneji pjevačica bira 20 fanova koji joj se pridružuju na stage-u i zajedno plešu.

Osim što se o spotu već dugo piše, i sama Britney i njen tim pobrinuli su se za dobar pretpremijerni marketing. Iza ”I Wanna Go” projekta stoje Shellback, Savan Kotecha i njezin dugogodišnji suradnik Max Martin. Redateljske palice spota prihvatio se inovativni i zasad još nepoznati  Chris Marrs Piliero (redatelj Ke$hinog hita ”Blow”). Snimanje se odigralo u Los Anđelesu, a brojni izvori otkrivaju zanimljive detalje i prije same premijere.

tumblr lmxzisnUd01qgpauro1 500 large Premijera spota: Britney Spears I Wanna Go

Za početak, ovo je spot koji se neće fokusirati na Britney kao plesačicu niti će sadržavati neku posebnu, njoj svojstvenu koreografiju. Međutim, pun je akcije i prikazivat će Britney u svojoj punoj osobnosti. Redatelj je odlučio prikazati fanovima pjevačicin smisao za humor, radije nego se fokusirati na njenu seksualnost, tako da Britney u spotu nosi kožnu jaknu, čizme, top iznad pupka, a dodatni ”punk” element su ružičasti pramenovi u kosi.

tumblr lmy5ei7uih1qjfafoo1 500 large Premijera spota: Britney Spears I Wanna Go

Gdje Britney zapravo želi otići, otkriva nam video spot u kojem je zaglavljena na dosadnoj press konferenciji, psuje na novinare koji joj postavljaju neprikladna pitanja, novinari postaju roboti, a mi dalje pratimo fantazije u njenoj glavi gdje se kao prava ”bad girl” čak i ”povata” s jednim fanom.  Sam centralni dio spota čini famozna hot zvijezda čiji je identitet držan strogo u tajnosti, a koji će pjevačicu spasiti od dosadnih paparazza. Kako su fanovi prisutni snimanju spota otkrili, Britney završi s njim na zadnjem sjedištu auta i otkrije da je i on – robot! Kraj videa vraća nas na press konferenciju, daleko od fantazija i halucinacija jedne ”bad girl”, i otkriva nam pravo mjesto svih događaja koji uključuju čak i policiju – sve je to bilo u njenoj glavi.

Zvučalo je obećavajuće, drugačije i zabavno od početka, a izgleda li tako i u finalnoj verziji, prosudite sami.


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments