Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

“Cheers (Drink To That)“ je jedna od onih pesama nakon čijih prvih taktova svako u glavi ima osmišljen scenario za potencijalni spot. Moj je od samog početka izgledao nekako ovako: Rijana (Rihanna) u pabu prepunom ljudi, zveckanje čaša i flaša, igranje po šanku i stolovima, alkohol u potocima, slava vikendu!

cover Premijera spota: Rihanna “Cheers (Drink To That)“

O ovom šestom singlu sa Rijaninog aktuelnog albuma se najviše govorilo još od kraja prošle godine kada je “Loud“ izašao, što zbog zanimljivog sempla koji koristi, što zbog neobičnog načina pevanja kojem je Lady RiRi ovaj put pribegla. Slično kao u prethodnom singlu “Man Down“ i u ovoj pesmi je primetan lokalni naglasak u kojem se očitava njeno poreklo sa egzotičnog Barbadosa.

tumblr lpq13vPOIG1qewf3fo1 500 large Premijera spota: Rihanna “Cheers (Drink To That)“

A upravo je Barbados mesto koje je ovih dana najčešće pominjano kao moguća lokacija snimanja spota za “Cheers (Drink To That)“. U trenucima tvitovanja o “najdužem snimanju spota ikada“ od skoro smeđokosa pevačica se nalazila u rodnoj zemlji gde je nastupala u okviru svoje tekuće “Loud“ turneje. Zbog svega toga su internetom počele da kruže informacije o tome da se radi o “zbrzanoj“ ekranizaciji – spot će zapravo biti montaža snimaka sa turneje. Nakon pet sjajnih spotova sa poslednjeg albuma, ko bi joj zamerio? I zato, bez predrasuda, pogledajte da li su spekulacije i tračevi postali istina ili nas je dvadesettrogodišnja pevačica ponovo iznenadila.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice