Spot za pesmu “Just Can’t Get Enough”, koja se nalazi na albumu “The Beginning” iz 2010. godine, počinje porukom podrške narodu Japana. Inače video je snimljen u Tokiju samo nedelju dana pre katastrofalnog zemljotresa i cunamija koji je pogodio “Zemlju izlazećeg sunca”.

O novom spotu govori i Fergie: “Bio je najlakše snimljen spot ikada, zato što prikazuje nas četvoro kako, jednostavno, živimo svoje živote. Gledajući naš novi spot zaista možete da osetite tu samoću koja je naš česti saputnik na turnejama. Video demonstrira našu privrženost Japanu i njegovom narodu. Molimo se za sve stanovnike Japana koji su pogođeni ovom katastrofom.”

“Japan je moje omiljeno mesto na celoj planeti i oduvek sam imao želju da snimam spot u Tokiju. Naše misli su sa narodom Japana u ovim teškim trenucima.” –  kaže Taboo koji deli mišljenje svoje koleginice.

Spot je režirao Ben Moor, koji je već sarađivao sa grupom The Black Eyed Peas na video ostvarenju za pesmu “Meet Me Halfway”.

Pogledajte novi spot ove poznate grupe i ne zaboravite da svoju pomoć Japanu možete izraziti tako što ćete poslati praznu poruku na 2001. Važi za sve mreže, a cena poruke je 50 dinara.


Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Comments