10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Ako spadaš u introvertne osobe, možda pronađeš sebe u nekom od ovih tipova, a ako je tvoj blizak prijatelj ili voljena osoba introvert, lakše ćeš je razumeti prema tipu introvercije koji kod nje dominira.

Stidljive osobe

One izbegavaju društvo jer ne žele da se dovode u neprijatne situacije, da se stide zbog sebe. Iza stida stoji strah da će se pokazati neadekvatni, da im tuđe šale neće biti smešne i da neće moći to da sakriju, da će ozbiljno shvatiti nešto za šta svi misle da je odlična šala, da će svi videti kako su „uvrnute“ i „čudne“ i da će im se smejati zbog toga.

Situacija i ne mora da bude tako drastična, da bi se stidljivi introverti loše osećali – dovoljan je trenutak tišine, posle nečeg što kažu ili urade, iznenađen pogled, momenat kad su svesni da ih odjednom svi čudno posmatraju, a onda prelaze preko toga, kao da imaju posla sa osobom ometenom u razvoju, koju treba tolerisati.

Stidljivi se osećaju neadekvatno u gotovo svim društvenim interakcijama i zato često imaju odbrambeni stav koji se izražava kroz agresivno i grubo ponašanje. Ove osobe se radije sklanjaju i odustaju, jer nisu motivisane da ostvaruju svoje ciljeve i ne pronalaze mnogo radosti u malim stvarima.

Editors choice