Znamo da su nam neke osobe neprijatne odmah, na prvi utisak, ali taj utisak može da se promeni, ako im damo priliku da spuste gard i pokažu kakvi su. Pa tako isto i oni koji nam deluju prijatno i simpatično, mogu da se pokažu kao emotivno iscrpljujuće osobe, koje previše pričaju, traže previše pažnje, posesivne su i uvredljive i prosto ti ne dozvoljavaju da dišeš. Kad se one sa nekim zbliže, žele da znaju sve o njemu i da stalno imaju uvid u njegov život, u sve njegove misli i stanja i vrlo je teško zadržati privatnost i distancu, bilo da ste sa ovom osobom u prijateljskom ili partnerskom odnosu. Prepoznajte osobu od koje ćete se umoriti i želeti da pobegnete, pre nego što se previše zbližite.

Ogovaranje

Samo što ste se upoznali i ova osoba već ima da vam ispriča neku sočnu priču o nekome koga poznajete – osim što ljudi koji vole da tračare i da znaju sve o svakome vode prilično prazan život i što su svoj deduktivni talenat pogrešno usmerili, verovatno će isto tako brzo otkriti sve o tebi i verovtno će pričati drugima. Ove osobe umeju da budu jako zabavne i da svoja “otkrića” pričaju na vrlo duhovit način, ali tračarenje je crvena zastavica za bliske odnose.

View this post on Instagram

// I’ve been overwhelmed (in the absolute best way) by the amount of love + support I have received over the last few weeks! For all of my new followers, I’m Laura Pinckard! I was born in the Adirondacks, grew up/ lived in the Czech Republic for 8 years, and am now living back in the Adirondack mountains! I met my hot husband @dannypinck at Bible college and we got married in December 2016! We own 2 CUTE doggos (Kuba and Barrett) and just rescued a precious cat we found outside our door (Sterling). I love everything from hiking to chilling on my couch watching NCIS. I quit my job this summer to focus 100% of my time and energy on my photography and I am LOVING it! I’m pumped to bring you all along on this crazy journey that I call my life – thanks for being here! //

A post shared by Dan + Laura Pinckard (@thepinckards) on

Stalno kukaju

Oni koji svaki put kad se sretnete prvo imaju nešto da vam se požale, što su vam bliži, biće sve naporniji sa tom navikom. Jer njima se stalno dešavaju neke katastrofe – a to je sve isto ono što se svima često dešava, samo što oni od toga prave dramu i zahtevaju da učestvujete i saučestvujete. Sve je za njih nepravda i drama – to što su jutros otkrili da nemaju kafu, ili da im je dukserica koju su obukli rašivena ili ima fleku, što su loše spavali i imali košmarne snove… o svemu tome oni će razglabati naširoko. U početku, slušaćete ih, očekujući neku poentu beskrajnih žalbi, ali uskoro ćete shvatiti da te priče nemaju nikakvu poentu i da im je cilj da vas emotivno angažuju i da vam drže pažnju. A to beskrajno smara.

Comments