5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

I taman kad smo pomislili da su oni krivi muški nakitnjaci što glume tange za plažu nešto najnezgodnije i najružnije što čovek može da obuče, a da kobajagi nije go, pojavila se ženska varijanta, zvana C-String.

Totalni minimalizam, najnoviji letnji hit, C-String su tange koje su, prema modnim shvatanjima evoluirale u samostojeći međunožni uložak. Učinak evolucije bi, međutim, trebalo da daje nešto bolje, praktičnije, funkcionalnije, pametnije, lepše.

Nepostojeće gaćice su jednostavno ružne. Zaostala mlađa sestra tangi sa posebnim potrebama.

Golo ljudsko telo je jednostavno lepo. Smokvin list pred pubisom je čista poezija.

Tračica u guzi je nekako grozna. Rajf između guzova, sa proširenjem veličine dnevnog uloška preko pubične kosti liči jedino na spravu za mučenje. Stvarčica je elastična, barem koliko i rajf. Ali ona je kruta i drži se za međunožje jedino pritiskom, kao štipaljka.

Na koju foru ovo može da bude udobno? Kako da ne tripujete da će svakog časa skliznuti?

145 Prevazilaženje gaćica: Ružno, ružnije, C String

I na kraju, zašto bi iko nosio nešto ovako bezvezno, kad može da bude go? Nudizam je odavno prihvaćen među ljubiteljima slobode pokreta i nesputanosti i mrziteljima belih pruga koje ostavljaju neosunčani delovi tela.

Jedino je licemerje moglo da stvori ovako retardiran “odevni” predmet, ismevajući pristojnost, erotiku, praktičnost i lepotu jednim potezom.

Doživljaj estetskog je individualan, pa onda umetnička lepota ružnog, pa o ukusima ne vredi raspravljati. Ali u tome kako C-String izgleda na vrlo lepom ženskom telu, nema nikakve estetike za doživeti, a kamoli umetničkog otklona ka estetici ružnog. A ukus je ono što potpuno, temeljno i uvredljivo nedostaje.

Nošenje C-String kupaćeg uloška izgleda dvostruko banalnije uz regularan gornji deo kupaćeg kostima. Možda bi uz gole grudi, ili nekakve poklopce za bradavice imalo malo više smisla, ali ovako deluje… kao da gledate gornji deo tela jedne osobe i donji neke druge. Nesrazmerno je, nesimetrično, besmisleno. Izgleda glupavo. Kao slika golog muškarca sa erekcijom, u belim čarapama.

Nije ni pornićarski koliko je nekako seljački.

Moda ume da unakaradi najlepše telo. Nemojte nositi rajf među nogama. Obucite kupaći u kome delujete skladno, ako pohađate regularne plaže, nosite toples i minimalni donji deo, ako silom prilike pohađate regularne plaže. A ako hoćete da se stvarno lepo osećate u svom telu, praktikujte nudizam. Kao i svaki “izam” on poseduje filozofiju, nije golotinja radi golotinje, nego nagost sa smislom, a pre svega sa potpunim uživanjem.

Izvor fotografije: tvbest.rs

Aleksina Đorđević

Editors choice