5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Pokušaću na trenutak da vam dočaram svoje detinjstvo i ispričam omiljenu priču koju sam kao mala obožavala. Ovo je poučna priča o ljubavi, vernosti i onome što je čovek davno zaboravio – odanost.

Nekada su ljudi bili odani sultanu, kralju, caru; danas su odani samo sebi. I želji da  zarade novac koji će im obezbediti sve – sreću, ljubav, poštovanje. U svoj toj trci i gužvi da zaradimo, da se drugima dokažemo i pokažemo često izgubimo ono najvrednije – ljudskost i dostojanstvo. Ako smo ga ikada i imali.

Ja ću se za trenutak vratiti u one bezbrižne dane kada sam sedela na dekinom krilu i slušala njegove priče. Svaku reč sam upijala kao sunđer, jer moj deka je bio izvrsan pripovedač. U moru priča, mene je znova i iznova oduševljavala i fascinirala”Priča o vučici“. Iako sam svaki put prolila reku suza slušajući je, nikada mi nije dosadila. Moj deka nažalost više nije među živima. Ali “Priča o vučici” je opstala. Valjda neke stvari nikada ne umiru i ne prolaze. Svi ćemo mi napustiti ovaj svet, ali ostaju naše priče, potomci, unuci, dela. Dobra ili zla.

I kao mala sam se pitala da li je čovek zao i odan samo sebi? Da li je čovek čoveku vuk? Nažalost odgovor je često potvrdan! Ali hajde da zajedno čujemo moju omiljenu “Priču o vučici”.

deka Predrasude su krive što lako sudimo

Editors choice