Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Pokušaću na trenutak da vam dočaram svoje detinjstvo i ispričam omiljenu priču koju sam kao mala obožavala. Ovo je poučna priča o ljubavi, vernosti i onome što je čovek davno zaboravio – odanost.

Nekada su ljudi bili odani sultanu, kralju, caru; danas su odani samo sebi. I želji da  zarade novac koji će im obezbediti sve – sreću, ljubav, poštovanje. U svoj toj trci i gužvi da zaradimo, da se drugima dokažemo i pokažemo često izgubimo ono najvrednije – ljudskost i dostojanstvo. Ako smo ga ikada i imali.

Ja ću se za trenutak vratiti u one bezbrižne dane kada sam sedela na dekinom krilu i slušala njegove priče. Svaku reč sam upijala kao sunđer, jer moj deka je bio izvrsan pripovedač. U moru priča, mene je znova i iznova oduševljavala i fascinirala”Priča o vučici“. Iako sam svaki put prolila reku suza slušajući je, nikada mi nije dosadila. Moj deka nažalost više nije među živima. Ali “Priča o vučici” je opstala. Valjda neke stvari nikada ne umiru i ne prolaze. Svi ćemo mi napustiti ovaj svet, ali ostaju naše priče, potomci, unuci, dela. Dobra ili zla.

I kao mala sam se pitala da li je čovek zao i odan samo sebi? Da li je čovek čoveku vuk? Nažalost odgovor je često potvrdan! Ali hajde da zajedno čujemo moju omiljenu “Priču o vučici”.

deka Predrasude su krive što lako sudimo

Editors choice