Nova sezona, novi modni YouTube show! Iz naše kreativne radionice stiže nešto novo, krajnje zabavno i provokativno!

Zajedno sa Fashion&Friends, ponovo vam pružamo priliku da zajedno sa svojom najboljom drugaricom ili drugom, dečkom ili devojkom, učestvujete u modnom reality YouTube show-u, i na kraju postanete GLAVNA ZVEZDA Fashion&Friends modne kampanje!

za tekst Prijavi se za SVUCI ME   OBUCI ME YouTube Show i postani ZVEZDA Fashion&Friends modne kampanje!

U show-u SVUCI ME-OBUCI ME, koji će se emitovati u 10. epizoda, učesnici će konačno saznati kako ih “doživljava” njihova devojka, odnosno dečko, najbolja drugarica ili drug – kada su stajling i moda u pitanju!

Da li su cipele koje bi ti izabrala za sebe, iste one koje bi za tebe izabrao tvoj dečko? Da li te devojka “vidi” baš u tim farmerkama koje nosiš svaki dan, ili ona smatra da treba da se oblačiš potpuno drugačije? Šta će se dogoditi kad te najbolja drugarica “svuče” i “obuče” u nešto što NIKAD ne bi izabrala za sebe?!

Naravno tu zabava ne prestaje!

Sve stajlinge učesnika će ocenjivati i komentarisati stručni žiri koji će biti sastavljen od poznatih i eminentnih ličnosti iz sveta mode – stilista, fotografa, modnih urednika, šminkera i drugih!

Najstilizovaniji parovi po oceni žirija dobiće priliku da postanu glavne ZVEZDE nove Fashion&Friends modne kampanje za jesen/zimu 2017.

Kako biste se vi oblačili da su vam sve stvari iz novih modnih kolekcija dostupne? Mislite da imate ono što je potrebno da biste uspešno odgovorili ovom stilskom izazovu? Onda vas pozivamo da se prijavite za Wannabe Magazine & Fashion&Friends YouTube show SVUCI ME – OBUCI ME!

Biramo 8 parova za učešće u SVUCI ME – OBUCI ME YouTube show-u, a sve što je potrebno jeste da nam pošaljete:
Ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona, godište i fotografiju i linkove do Facebook profila i Instagram profila za svakog od vas, na konkurs@WannabeMagazine.com sa napomenom “Prijava za učešće u Svuci Me – Obuci Me show-u”.

Prijave možete slati do 7. avgusta. 

Napomena: Važi samo za Republiku Srbiju.

 

Comments