Bez obzira na kilažu i građu, svakoj od nas je celulit bar jednom zadao ozbiljnu glavobolju kada se pogledamo u ogledalo dok nakon ušuškane zime isprobavamo laganu prolećnu garderobu. Uklanjanje “pomorandžine kore” sa kritičnih delova tela zahteva disciplinu i upornost, ali Avon je osmislio rešenje koje će ubrzati proces i omogućiti vam da se na vreme pripremite za leto i izgledate vitko i zategnuto.

Termo aktivni Advanced anticelulit gel sa L-karnitinom ubrzava mikrocirkulaciju i ćelijski metabolizam. L-karnitin, poznatiji kao “ubica masti”, podstiče rad limfnih žlezda, uklanja toksine i višak vode iz kože i predstavlja jedan od najboljih sastojaka za borbu protiv celulita. Advanced gel ima trostruko dejstvo – smanjenje celulita, mršavljenje i efekat podizanja i učvršćivanja kože, zahvaljujući čemu ćete spremno dočekati sezonu kratkih haljina, suknji i šortseva. Čak 91% žena potvrdilo je da su zahvaljujući ovom preparatu postigle vitkiji izgled i smanjenje celulita za samo četiri nedelje.*

Kao dodatnu motivaciju za sve vas, Avon je osmislio “Budi fit, pobedi celulit” izazov koji će programom u trajanju od 4 nedelje omogućiti da se na lak i zabavan način izborite sa celulitom. Program se sastoji iz tri segmenta – dijete, vežbanja i upotrebe Advanced anticelulit gela.

Advanced anticelulit gel 1119 din Pripreme za leto su počele: Gel za glatku i zategnutu kožu

Pozivamo vas da prihvatite izazov i da pratite program na stranici OVDE, gde možete pronaći korisne savete kako i kada da koristite Advanced gel, kao i specijalno osmišljene programe vežbi i ishrane, koji će biti ažurirani svake nedelje.

Advanced anticelulit gel biće dostupan u brošuri 5, koja će važiti od 24. marta do 13. aprila, po ceni od 1119 dinara. Uz bilo koji poručeni proizvod iz brošure, gel možete kupiti po promotivnoj ceni od 499 dinara.

Budimo fit i pobedimo celulit – zajedno!

 

Comments