Sveže i prirodno je uvek u modi. Prirodno ne mora biti samo lice bez šminke, već je prava umetnost našminkati se, a da su i dalje vidljive crte lica. Ovakav izgled pogodan je i za grad i za školu, tako da ga možemo nazvati i “najbolja dnevna šminka”.

Očistite lice

Čisto lice je osnova. Umijte se i očistite lice losionom. Ukoliko imate suvu kožu, nanesite malo hidratantne kreme i sačekajte da je koža upije. Posle toga će nanošenje pudera na lice biti lepše, i dobiće divnu boju.

1. Cisto lice za sjajan izgled Prirodan izgled

Čisto lice za sjajan izgled

Puder

Prirodan izgled je onaj koji uz odgovarajuću boju savršeno pristaje vašem licu. Koliko pudera koristite i kako ga stavljate ostaje na vama. Predlažemo nanošenje tečnog pudera prstima, dok se nanošenje i matiranje lica puderom u kamenu najbolje obavlja četkom za puder. Višak odstranite maramicom.

2. Umereno je i najbolje Prirodan izgled

Umereno je i najbolje

Rumenilo

Leti se sve češće koristi bronzer u kamenu, jer daje licu preplanuli izgled. Na vama je da li ćete iskoristiti rumenilo u roze, smeđoj ili boji kajsije. Takođe, umerenost je odlika prirodnog izgleda.

3. U zavisnosti od raspolozenja birate rumenilo Prirodan izgled

U zavisnosti od raspoloženja birate rumenilo

Oči

Maskara je neizostavan deo šminkanja. Više maskare ističe oči, dok ih senka u prirodnim tonovima (bež, smeđa, zlatna) dodatno naglašava. Ajlajner preskočite ovaj put.

4. Koraci za postizanje prirodnog izgleda Prirodan izgled

Koraci za postizanje prirodnog izgleda

Usne

Labelo je uvek u trendu, pogotovo ono koje sadrži sjaj, kao i miris voća. Labelo i štiti i ističe usne na najprirodniji način. Takođe je odlično ukoliko imate karmin koji je najpribližniji boji usana.

5. Mekane i nezne usnen najlepse izgledaju Prirodan izgled

Mekane i nežne usne najlepše izgledaju


Tamara Jovanović voli Njujork, citate i ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Fashion is black. Vodi se citatom: “Style is an expression of individualism mixed with charisma”.

Comments