Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Koliko puta si samo pomislila da je, na kraju dana, prirodna nega uvek ona najbolja za tebe i tvoju kožu? Veruj, i mi se sa sličnim mislima budimo gotovo svakog dana i stalno krećemo u “avanturu” zvanu – pronađi prirodan proizvod koji će najzad u potpunosti odgovarati potrebama tvoje kože, bez obzira na njen tip.

Pa, možemo sa radošću da te obavestimo da obustaviš potragu jer smo pronašle “gospodina Pravog” među proizvodima za negu koji će te odmah osvojiti i naterati da poželiš da ga imaš. Ali pssst, ostani sa nama do kraja i saznaj kako možeš i da ga osvojiš!

Dakle, u pitanju su sapuni od kozjeg mleka Zeljković koji su nastali kao ideja jedne porodice koja je za cilj imala da ti pruži zdravu i prirodnu negu koja će odgovarati svim tipovima kože i čak rešiti sve tvoje probleme sa kožom, a koji se tiču ekcema, psorijaze ili akni. Zeljković sapuni nastaju isključivo ručno, od same izrade do pakovanja, a ceo postupak izrade se izvodi hladnim putem, tačnije, nema kuvanja sastojaka koji se izlivaju u kalupe, nakon čega se sapuni vade iz kalupa i ređaju na police da bi tu stajali oko četrdesetak dana i saponifikovali se.

Kada je reč o sastojcima ovih sapuna od kozjeg mleka, oni su 100% prirodni – nekuvano sveže kozje mleko + jestiva ulja (kokosovo, palmino, suncokretovo, sojino i maslinovo ulje) od kojih su neka čak nerafinisana. Sve što je tvojoj koži ikada trebalo!

Editors choice