Verujem da svaki uspeh u poslu proizilazi iz dobre organizacije. Kao poslovnoj dami u ovom modernom dobu veoma mi je važno da sve svoje obaveze isplaniram na vreme i da budem u toku sa svim segmentima koji čine moj poslovni dan. Kao ljubitelj gedžeta, a posebno mobilnih telefona, nisam odolela prilici da testiram novi proizvod na našem tržištu. U pitanju je pametni telefon brenda Wiko.

Kada biram mobilne telefone za sebe obraćam pažnju na njegovu funkcionalnost, ali i izgled. Veoma mi je bitno da je telefon lak za upotrebu i da sadrži sve one elemente u vidu aplikacija koje su mi neophodne da bih imala uspešan dan. Takođe važan segment je i izgled, jer kao neko ko voli modu i veruje da gedžeti oslikavaju naš stil, bitno mi je da telefon bude modernog izgleda.

wiko 1 Pristupačan gedžet za svaku POSLOVNU damu   smartfon Wiko

Upravo ovakav spoj funkcionalnosti i modernog dizajna pronašla sam u novom telefonu koji je stigao na naše tržište, a reč je o modelu Wiko Lenny. Najpre, kada telefon uzmete u ruke, odmah ćete primetiti kako je lagan i savršeno staje na vaš dlan. Osim toga, jako je atraktivan i sigurno će ga sve žene obožavati. Dostupan je u više jarkih boja (kombinacije crne i tirkizne, bele i sive, ljubičaste i koralno crvene i žute i tirkizne) pa tako možete odabrati onu koja se najviše uklapa u vaš stil, ali i ukus.

wiko 2 Pristupačan gedžet za svaku POSLOVNU damu   smartfon Wiko
Comments