Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Verujem da svaki uspeh u poslu proizilazi iz dobre organizacije. Kao poslovnoj dami u ovom modernom dobu veoma mi je važno da sve svoje obaveze isplaniram na vreme i da budem u toku sa svim segmentima koji čine moj poslovni dan. Kao ljubitelj gedžeta, a posebno mobilnih telefona, nisam odolela prilici da testiram novi proizvod na našem tržištu. U pitanju je pametni telefon brenda Wiko.

Kada biram mobilne telefone za sebe obraćam pažnju na njegovu funkcionalnost, ali i izgled. Veoma mi je bitno da je telefon lak za upotrebu i da sadrži sve one elemente u vidu aplikacija koje su mi neophodne da bih imala uspešan dan. Takođe važan segment je i izgled, jer kao neko ko voli modu i veruje da gedžeti oslikavaju naš stil, bitno mi je da telefon bude modernog izgleda.

wiko 1 Pristupačan gedžet za svaku POSLOVNU damu   smartfon Wiko

Upravo ovakav spoj funkcionalnosti i modernog dizajna pronašla sam u novom telefonu koji je stigao na naše tržište, a reč je o modelu Wiko Lenny. Najpre, kada telefon uzmete u ruke, odmah ćete primetiti kako je lagan i savršeno staje na vaš dlan. Osim toga, jako je atraktivan i sigurno će ga sve žene obožavati. Dostupan je u više jarkih boja (kombinacije crne i tirkizne, bele i sive, ljubičaste i koralno crvene i žute i tirkizne) pa tako možete odabrati onu koja se najviše uklapa u vaš stil, ali i ukus.

wiko 2 Pristupačan gedžet za svaku POSLOVNU damu   smartfon Wiko

Editors choice