Bela je sigurno najbolja boja odeće koju možete izabrati za svoj letnji outfit. Tokom vrelih letnjih dana, potrebna vam je udobna odeća u kojoj ćete se osećati prijatno. Bela je savršen izbor za to! Možete se odući u belo od glave do pete! Možda mislite da će ovakva kombinacija izgledati jednostavno, ali svoj stil možete nadograditi aksesoarom u beloj boji! Pogledajte neke od predloga kako da nosite belo ovog leta!

Kako da vaš izgled u belom izgleda glamurozno? Nikol Riči je uz bele pantalone i belu bluzu obula cipele u beloj boji koje su naglasile njen izgled!

Budi u trendu U belom od glave do pete 5 Probaj trend: U belom od glave do pete

Kloi Kardašijan odlučila se za bele pantalone i džemper, kao i šešir i cipele u istoj boji. Šešir je jedan od obaveznih aksesoara ovog leta, pa ga možete poneti i u beloj boji!

Budi u trendu U belom od glave do pete 4 Probaj trend: U belom od glave do pete

Džordana Bruster svoj izgled naglasila je topom u beloj boji! Jedan ovakav komad odličan je izbor za sve prilike, jer ga možete nositi u elegantnim prilikama uz suknje, ali i u opuštenim izdanjima. Džordana se odlučila i za cipele, torbicu i minđiše u beloj boji!

Budi u trendu U belom od glave do pete 3 Probaj trend: U belom od glave do pete

Kristen Stjuart se odlučila za bele mrežaste pantalone i top. Svoj jednostavni izgled naglasila je cipelama u beloj boji!

Budi u trendu U belom od glave do pete 2 Probaj trend: U belom od glave do pete

Želite da ponesete jednu od najtrendi boja ovog leta? Neka se u vašem garderoberu obavezno nađu bele pantalone, bluza, cipele i torba u istoj boji.

Budi u trendu U belom od glave do pete 1 Probaj trend: U belom od glave do pete

Mirjana Radojević

Comments