Bilteni Noći muzeja u papirnom obliku biće dostupni, kao i uvek besplatno, nakon prvomajskih praznika u Turističkom info centru, Knez Mihailova broj 5.

Elektronski oblik biltena može se prelistati ili preuzeti ovde.

“Moja staza” je aktuelni servis na sajtu www.nocmuzeja.rs gde svi posetioci mogu da isplaniraju svoju šetnju kroz muzeje 16. maja.

Kreirana lista može biti podeljena sa prijateljima na društvenim mrežama ili odštampana kao lični podsetnik.

Na raspolaganju je i besplatna aplikacija za android Noć muzeja 2015. Dvanaesta Noć muzeja u Beogradu održaće se na više 70 lokacija gde će biti organizovano više od 120 sadržaja. Osim Dečje ture, kao važnog dela Noći muzeja i negovanja muzejske publike, ove godine akcenat je na otkrivanju manje poznatih prostore koji kriju neverovatne priče.

Eksterijer NM2014 002 Danas počinje prodaja ulaznica za 12. Noć muzeja

Kanal Viasat History je sponzor manifestacije “Noć muzeja” već šest godina. Ovaj kanal, zajedno sa 66 satelitskih i 34 zemaljskih TV kanala pripada švedskoj kompaniji MTG (Modern Times Group) čiji su kanali dostupni u preko 140 zemalja sveta. MTG je međunarodna kompanija koja se bavi industrijom zabave, odnosno proizvodnom, kupovinom i prikazivanjem zabavnih sadržaja. Pored kanala Viasat History, ova kompanija je prisutna na našem tržištu i sa sledećim kanalima: TV1000, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History HD, Viasat Nature HD i Trace (Sport Stars, Urban, Toca, Tropica i Africa).

Prijatelj 12. Noći muzeja je Mobilna telefonija Srbije a već tradicionalni sponzori manifestacije su Coca-Cola, Alpha banka i Graphix.

Comments