Sigurno se svakoj od vas makar jednom desio onaj “bad hair” dan. Oštećeni krajevi, neposlušna ili suva kosa, perut, kosa bez volumena… Najradije biste stavile kapu na glavu i završile sa svojom frizurom! Jer, sve su to mali problemi, ali ipak problemi koji nam tako kvare raspoloženje i posebne prilike, kada nam je naročito važno da zablistamo i predstavimo se u najboljem izdanju. Ne treba ni spominjati činjenicu da ponovo nemamo vremena da odemo do frizera i doteramo se za tu posebnu priliku.

Ipak, rešenje za svakodnevnu, sjajnu frizuru za koju ćete se pobrinuti same postoji i nosi ime Avon Advance Techniques linija za negu kose namenjena svakom tipu i svakom problemu! Reč je o unapređenoj, profesionalnoj liniji koja će na vašu kosu delovati poput tretmana u frizerskom salonu i to nakon samo jednog pranja. A ono što je još bolje, ovi proizvodi (šampon, balzam, maska i serum) dostupni su po promotivnoj ceni! Sve što treba da uradite jeste da pronađete svoj tip kose, odnosno problem sa kosom, i odaberete odgovarajući proizvod.

2 u 1 šampon i balzam za kosu protiv peruti

Neprijatelj broj jedan kada je kosa u pitanju svakako je perut, a rešenje je AT 2 U 1 ŠAMPON I BALZAM ZA KOSU PROTIV PERUTI. Ovaj šampon sadrži cink i sprečava perutanje i svrab kože glave.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 06 1 Profesionalna nega za svaki tip kose

Ultimate Volume šampon za kosu bez volumena

Bujna kosa je san svake žene, a sada može postati i realnost uz AT ULTIMATE VOLUME BALZAM ZA KOSU! Balzam jača vlasi i ispravlja unutrašnju strukturu dlake, a lagana formula ne otežava kosu i čini je lepršavom i vizuelno gušćom.

Wannabe Sve za lepotu Instagram W670 2016 10 06 2 Profesionalna nega za svaki tip kose
Comments