Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

nike air max 90 Program Bahato izgledamNe prođe jedan dan, a da se ne iznerviram kada vidim neku “ uber – cool” odevenu osobu.  Svakoga dana ih je sve više i više.  Pokušavao sam i da ulazim u raspravu sa njima. Ali, kako im objasniti da nisu baš odeveni za ovaj milenijum ili za ovu planetu ?! Evo, da skratim … O kome se radi …

Tarzanka. Naravno sa repovima koji se spuštaju duž vrata (to vam daje dodatnih pet poena na zajebanosti).

Sintetička trenerka u kojoj goriš na  plus 20 stepeni , smrdiš kao đavo (zajebanost je podignuta na viši nivo i tebi je super).

Učkur zategnut do maksimuma, dok noge ne poplave zbog nedostatka cirkulacije.

Lanac oko vrata. Ima raznih kategorija.  Svi znamo da je zlato … ZLATO. Tu već imamo problem oko finansija ( naravno da ti je ispod časti da radiš nešto i zaradiš pare, dogodiće se sigurno nešto u kraju, Deda Mraz će lično da ti donese džak para zato što si sjajna osoba).

Ali, dok Deda Mraz ne dođe, ti ćes uzeti srebrni lanac u kompletu sa harmonikaškom narukvicom. Naravno, tvrdićes da ne voliš zlato i da ti je srebro VRH VRHOVA, i da zlato nikada ne bi nosio. Trenerke mi !

A, onda uz premijerno 101. gledanje ” Vidimo se u čitulji”  i apetiti rastu. Počinješ da diluješ. Prvi ‘ket prodao.  56 dinara skoro čisto ostalo.  Kupuje se lanac za kera, zlatni auto lak, farbanje i eto ga… Zavoliš zlato.

Komplet belih čarapa za grad, i komplet Miki Maus i Paja Patak za po kraju.

Besan pogled uz besan hod. Tu je ključ zajebanosti. Nešto, tipa, kao kada bi majmunčetu oduzeli bananu iz ruke. Onako, polu – divlji stil. Proučiti evoluciju.

Što više psovki, pljuvanja po ulici, vađenja gaća iz dupeta, i neizbežno češanje jaja ( doprinosi zajebanosti).

Air max ? Eh … Naravno, kopija za koju odgovorno tvrdite da je original, bez obzira što ni sami sebi ne verujete.

Air max i trenerka kupljena kod ortaka. Dečko krade u ItalijU, NemačkU, AustrijU … I sve vam te originale prodaje sa 85 posto nižim cenama nego u radnjama. ® ofkors ! ( Nije vam na pamet palo da je iz Kine ili Turske).

Čovek patriota donese robu ovde i prodaje. U Italiji, Nemačkoj, itd. ne bi mogao da proda to. Oni ne kupuju kradene originalne. Evropa je to. Lakše mu je da prenese preko granice kradenu robu i proda je tebi.

Uf, sada tek vidim da sam totalno skrenuo sa teme … A, ti ako si stigao do ovde da pročitas, svaka ti čast. Izdrži jos malo.

Treba pokrenuti program sličan onome  “Bahato parkiram” , samo pod nazivom ” Bahato izgledam” i slikati sve te majmune  (moram ovako pesnički) i kačiti na sajt. Pomozimo jadnoj omladini da se kulturno uzdigne, kad se već ne vide u ogledalu kako smešno i jadno izgledaju, neka se gledaju na internetu.

Nisam ja modni kreator, nisam ni Verica Rakočević, Saša Vidić, a ni Jelena Karleuša … Ne morate ni vi da budete, prepoznaćete već ovakvu osobu što sam vam opisao – u bližem okruženju.

Slikajte je, i tako im pomozite.

P633789066567456346 50092 3081 Program Bahato izgledam

Bobislav Bob Bobisavljević je osoba koja neumorno posvećuje život druženju i uveseljavanju širokih narodnih masa, a sve to zarad širenja dobrog raspoloženja. Omiljeni citat – ( koji pritom ima ovekovečen na ruci u vidu tetovaže) ” Vera u radost gotovo je ista kao i sama radost.”

Editors choice