Tokom ove sezone, uz ove prolećne boje za autfit, ceo look vam može izgledati skupo i odati utisak da ste u njega uložili više nego što jeste. Na modnoj pisti, minimalistička boja slonovače bila je često viđena kod luksuznih brendova kao što su The Row, Valentino i JW Anderson, dok je narandžasta bila ključna kod Prade i Jacquemusa. Uz to, nijanse maslinastozelene i mandarina-narandžaste već su nosili neki od naših omiljenih influensera. Jedna stvar koja je zajednička svakoj od ovih boja je što sve izgledaju izuzetno luksuzno.

Prolećne boje zbog kojih će vam autfit izgledati skupo

Oker

Žuta odeća i aksesoari uvek se vraćaju na scenu tokom toplijih meseci, ali je teško pogoditi pravu nijansu. Često može da izgleda previše slatko i čak detinjasto, a onda drugi put previše upečatljivo. Bleda oker, puterasta žuta nijansa, međutim, predstavlja savršenu šik ravnotežu i jeste ono što vam treba za dašak luksuza koji je neophodan idealnom autfitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

Maslinastozelena

Svetlozelena je možda jedan od najvećih trendova godine, ali kad su u pitanju klasične prolećne boje, maslina je prava stvar. Ova nijansa se vrlo jednostavno uklapa sa mnogim drugim bojama, pa je lako osmisliti dobar autfit koji će svi primetiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monikh (@monikh)

Svetlobež

Šta bi topliji meseci bili bez zdrave doze krem boje u vašem garderoberu? Manje drastična od čistih belih tonova, svakako je razmotrite kao svoj prvi korak u prelasku sa tamnih na svetle boje. Nosite je od glave do pete da biste izgledali kao sinonim bogatstva i neopterećenosti.

Paradajz-crvena

Tople crvene nijanse su sveprisutne ovih dana, ali ne brinite – ovo nije prolazan trend. Držite se nijansi sličnih paradajzu, i obećavamo da ćete ih izvlačiti iz ormara svake godine jer crvena sluti na radost i uvek, ali uvek volimo da je vidimo.

Svetloplava

Različitim nijansama plave možete da pokrijete period tokom cele godine, ali najsvetlije među njima nastupaju u proleće. Umesto teget i ultratamnih nijansi, okrenite pogled ka svetlijim tonovima plave da biste unapredili svoje prolećne kombinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie (@leasy_inparis)

Braon

Ne postoji ništa što vezuje smeđe nijanse za proleće – ipak su neutralne, ali mislimo da najbolje izgledaju pod blagom sunčevom svetlošću. Braon je “nežnija” od crne boje, što znači da se slaže sa svakom nijansom koju možete da zamislite, pa koristite druge tonove sa ove liste kao polaznu tačku kad kombinujete prolećne boje zbog kojih će vam autfit izgledati skupo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abisola Omole (@abimarvel)

Pročitajte i ovo: 10 razloga da bele pantalone postanu deo vašeg capsule garderobera

Naslovna fotografija: instagram.com/sasha.mei

Milana Petković

Comments