Proleće je uvek u znaku lepih, atraktivnih autfita, koje svaka devojka uz mnogo volje i elana kombinuje kako bi istakla dobar stil i kako bi svaki svoj korak učinila modernim i zanimljivim. Proleće pruža upravo mnogo mogućnosti, jer je slojevito oblačenje najzastupljenije, a upravo se kroz taj način stilizovanja pokazuje sav ukus i sve dobre strane tvog odevanja. Zato ćeš se sigurno i zaljubiti u neke od ovih prolećnih kombinacija koje možeš da nosiš već ovog vikenda.

I vikendom možeš ozgledati elegantno, nisu subota i nedelja samo za ležerne autfite. Uz crni džins, jednostavnu košulju i nešto duži sako izgledaćeš zaista perfektno i u tome ćeš se osećati uvek lepo i puno samopuzdanja.

autfiti 1 Prolećni autfiti iz kojih nećeš želeti da izlaziš celog vikenda

Boyfriend ili farmerke šireg kroja su odličan izbor za neradne dane i opuštenije autfite. Iskombinuj ih uz svoju omiljenu košulju, a njom možeš da stvoriš i jedan od najboljih modnih detalja proleća. Jedan kraj uvuci u farmerke, a drugi kraj pusti da slobodno pada, malo je otkopčaj i otkrij jedno rame, čime ćeš dobiti zaista atraktivan izgled gde god da si krenula.

autfiti 2 Prolećni autfiti iz kojih nećeš želeti da izlaziš celog vikenda
Comments