Crveni lak i neutralne nijanse laka za nokte nikad ne izlaze iz mode. Ali ako želite nešto da promenite, a da pri tome ispratite poslednje trendove – pogledajte naše predloge:

Neutralni nokti

Neutralne nijanse, poput boje peska ili sve varijante krem boje, minimalistički su trend koji je zaživeo prošle godine, a kako stvari stoje – jedan je od preporučljivih i za ovu godinu. Takve nijanse najbolje dolaze do izražaja uz neku odeću jarkih boja – crvenu, na primer. Takođe su pogodni za kancelarijski look, jer odaju utisak urednosti i prefinjenosti.

1 Neutralne nijanse1 Prolećni beauty trendovi: Nokti i lakovi

Ako niste baš za lak krem nijanse, možete izabrati neki sa primesama roze boje

Metalik

Ako se, ipak, opredeljujete za nešto upadljivije nokte, metalik lakovi su pravi izbor. Izuzetno su popularni, naročito u zlatnim i srebrnim nijansama. Ako želite da ispratite ovaj trend, a ipak hoćete nešto malo upadljivije, ukrasite jedan ili dva nokta zlatnim ili srebrnim šljokicama, u zavisnosti od osnovne boje laka na noktima. Vodite računa da ne preterate, jer je metalik nijansa laka za nokte dovoljno upadljiva sama po sebi.

2 Metalik nijanse Prolećni beauty trendovi: Nokti i lakovi

Metalik nokti su posebno popularni ove godine

Somot

Ovaj trend je izašao tek prošlog leta i čini se da i dalje nije dovoljno zaživeo. Posebno je zanimljiva tekstura nokta, a preporučuje se u teget, roze, ljubičastoj i sivoj boji. Opet, vodite računa da ne preterate, jer može izgledati ružno i kičasto.

3 Somot nokti Prolećni beauty trendovi: Nokti i lakovi

Neobični nokti u roze boji

Crni nokti

Iako mnoge devojke izbegavaju crni lak za nokte, jer misle da im daje nešto mračniji izgled, sve zavisi od kombinacije i dužine noktiju. Crni lak najbolje pristaje kratkim noktima, a izgleda da je ove godine apsolutni hit. Ako ipak ne želite crne nokte, probajte neku nijansu sive, koja je isto tako popularna.

4 Crni nokti Prolećni beauty trendovi: Nokti i lakovi

Crni lak najbolje pristaje kratkim noktima

Tropske nijanse

U susret letu, Dior je na reviji prikazao nokte tropskih nijansi – žute, svetlozelene i koralno roze. Ove boje su savršene za leto, ali možete nabaviti lakove u ovim nijansama i ranije, jednostavno su savršene i vesele!

5 Tropske boje1 Prolećni beauty trendovi: Nokti i lakovi

Tropske nijanse idealne su za leto

Zelena boja

Čini se da će zelena boja biti jedna od najpopularnijih boja ovog leta, u svim nijansama – od smaragdne do mint zelene. U prethodne dve godine polako je zaživeo trend mint zelene, pa ako još niste ništa nabavili u toj divnoj, nežnoj boji – krenite sa lakom u toj nijansi i sigurno nećete pogrešiti.

6 Zeleni nokti Prolećni beauty trendovi: Nokti i lakovi

Izaberite nijasnu zelene koja se vama najviše sviđa

Nijanse dragulja

Pored neutralnih i tropskih nijansi, ove godine izuzetno su popularne tamnije, suptilnije nijanse laka za nokte, koje izgledaju prefinjeno i odlično se uklapaju, posebno uz crnu odeću ili odeću pastelnih boja. Ovaj trend uključuje tamnije nijanse crvene, purpurne, ljubičaste, zelene, a za još boji utisak ukrasite nokte nekim detaljima.

7 Nijanse dragulja Prolećni beauty trendovi: Nokti i lakovi

Ukrasite nokte da bi izgledali još bolje

Izvori fotografija: 2.true.com, pamperedandpolished.co.uk, lovemaegan.com


Aleksandra Aleksić je pomalo izgubljena u vremenu i prostoru (naročito u prostoru), gubi stvari i zapinje za svoja stopala. Obožava mačke lutalice i čokoladne išlere. Kad poraste biće pisac.

Comments