Sve mi smo se susrele sa sledećom dobro poznatom situacijom: Izabrale smo omiljeni autfit, pažljivo ga upotpunile aksesoarima i obule nove prolećne sandale ili cipele koje se prelepo slažu i upotpunjuju ceo look! Pet minuta kasnije, osećamo blagi bol i “usecanja” na peti leve noge, petnaest minuta kasnije, bol je prisutan i na desnom stopalu, sat vremena nakon toga stopala nas “ubijaju”, a još šest sati kasnije proklinjemo svoje šoping navike i uspaničemo tražimo flastere od koleginica, dok krišom pokušavamo da se izujemo ispod stola, kako bi samo malo “danule dušom”!

Ne brini, tu smo da te utešimo. Pronašli smo prolećni model sandala Kanna za koji smo sigurni da neće uništiti tvoja stopala, a pritom ćeš moći da ih kombinuješ uz većinu svojih omiljenih što poslovnih, što cute-chic kombinacija! Dodatni bonus: Ne radi se o baletankama ili nekom drugom ravnom modelu cipela!

doca 13 Prolećni model cipela u kojima će ti biti udobno celog dana   a nisu ravne!

Platforme, složićeš se, su aktuelne svakog leta. Što i ne čudi, kada ih nosimo dobijamo na visini, vizualno izdužuju figuru, a pritom stvarno jesu udobne. Međutim, nije lako pronaći model koji je prihvatljiv u svim prilikama, odnosno koji nije samo za šetnju gradom i neke casual situacije. Zato nam se dopao ovaj Kanna model platforma – dovoljno su svedene i “zatvorene”  te ih možeš nositi i na poslu, a ako ih stilizuješ uz omiljenu malu crnu haljin ili neki letnji model u beloj boji, savršene su i za večernje izlaske!

Comments