Dok se neke od vas drže mišljenja da određeni trendovi odgovaraju samo određenim tipovima građe, što često i jeste tako, ova sezona nam nudi brojne modele koje će moći da nose i devojke idealne građe ali i one koje se muče sa “problematičnim” delovima tela.

Svaka devojka bilo koje građe može nositi sve samo se postavlja pitanje na koji način ukombinovati odevne komade tako da izgledaju savršeno na svakoj kilaži i građi. Ono što je važno jeste da odeća koju nosite čini da izgledate još bolje a nikako da daje kontraefekat koji će vašu figuru dovesti u još nezgodniji izgled.

Bilo da želite da istaknete svoje obline tako što ćete pokazati struk ili produžiti noge kraćim suknjama, postoje načini da se mitovi i verovanja da neke trendove žene oblije građe treba da izbegavaju opovrgnu.

Najlakše je da se uverite u tačnost ovih činjenica tako što ćete pogledati fotografije koje su devojke i blogerke širom sveta podelile na društvenim mrežama kako bi dokazale da svi trendovi mogu da se ispoštuju samo je važno da se držite dobrog kombinovanja određenih odevnih komada. Izaberite one za koje znate da laskaju vašoj figuri i dalje kombinujte držeći se sitnih trikova koje ćemo vam otkriti.

Odličan način da sakrijete višak kilograma oko struka jeste novi prolećni trend koji podrazumeva suknje na preklop. Ovaj fantastičan model odgovara ženama različitih građa upravo zbog toga je visokog struka i što se preklapa tačno na predelu stomaka te sakriva sve što bi moglo biti problematično, i stomak i jače bokove. Ako uz model suknje na preklop obučete širu jaknu, kao što je ovde reč o onoj od teksasa, uspećete da sakrijete sve što vas muči a opet je akcenat na efektnoj suknji koji prva upada u oči. Još ako izaberete neku od jačih boja kao što je crvena defintivno ćete napraviti dobar izbor.

Ukoliko je suknja zanimljivih boja i šara dodatno će privući pažnju tako ćete pored dobrog izgleda dobiti i jedan originalan i šik autfit. Uz model suknje na preklop možete obući i širi duks koji ćete uvuću u suknju, budući da je visokog struka. Na taj način ćete opet sakriti problematične delove tela.

Comments