Nakon, čini se, čitave večnosti koju smo proveli u perjanim jaknama, čizmama u kojima bismo mogli da osvojimo i Severni pol, zakopčani “do grla” – smemo li da se ponadamo – da je kraj zime kooooonačno na vidiku?

Proleće je i zvanično stiglo, i znamo da ćemo za koji dan moći da osetimo miris ranog proleća u vazduhu, a odatle smo već samo “na korak” od ispijanja mohita kraj reke, u 6:30 uveče – a sunce tek zalazi… Milina?! Oooo, da!

Dok čekamo taj magični trenutak, postoji savršen način da “skratimo” vreme, a to je da pripremimo naše autfite za sezonu koja dolazi! Jedan od naših omiljenih brendova za urbane, mlade ljude koji slave život, muziku, putovanja i fotografiju, Funky Buddha, odlučio je da nas obraduje ne samo novom kolekcijom “Urban Tropical”, već i fantastičnim popustom od 50% (više o ovoj akciji saznaj na kraju teksta). 

Mi smo naravno, odmah odgovorili izazovu, i izabrali komade u kojima želimo da prigrlimo prve, tople zrake sunca! Ovo je naš izbor:

Retro denim haljina – Tako jednostavna, a tako šik! Ako uz nju ukombinuješ crveni karmin i over-size naočare za sunce, dobijaš urbani glam stajling u sekundi!

Funky Buddha 1 Prolećno osveženje garderobera: Komadi koje možeš nabaviti po sniženim cenama

Pantalone floral printa i visokog struka  – Prosto ne možemo a da se ne zamislimo na nekom popodnevnom matinee-u, kako lagano ispijamo koktel i slušamo dobru muziku! Ove pantalone sa sobom nose taj tropski vajb Majamija i leta!

Funky Buddha 3 Prolećno osveženje garderobera: Komadi koje možeš nabaviti po sniženim cenama
Prototip idealne Funky Buddha devojke ne voli stereotipe. Ona je uvek ekscentrična, nezavisna ali verna svojoj ženstvenosti. Baš zato nas je inspirisala ova teget suknja različite dužine koja deluje kao da oko struka ima neobavezno vezane rukave dukserice. Drugačija i zanimljiva, želimo je za prvi prolećni dejt!

Funky Buddha 2 Prolećno osveženje garderobera: Komadi koje možeš nabaviti po sniženim cenama
Comments