4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

U utorak, 22. jula u prostorijama agencije Cross Communications, organizovan je koktel i druženje sa prof. dr Jaroslavom Švarc Gajić, kreatorkom Purple Rain kozmetike. Kozmetika je nova na našem tržištu, raznovrsna je, a glavni pokretač autorke je bila težnja da napravi jedinstven proizvod koji će zadovoljiti lične potrebe pojedinca kad je nega u pitanju.

Purple Rain Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama

Uz atraktivne ljubičaste koktele i ukusni kapkejk, Jara je razgovarala sa našim beauty i fashion blogerkama o lepoti, načinima negovanja, i borbi protiv prvih bora. Većina proizvoda je bila izložena tako da su devojke bile u mogućnosti da probaju, osete miris, teksturu i čak vide prve efekte posle nanošenja preparata.

Purple Rain1 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama Purple Rain2 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama Purple Rain3 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama

Svi proizvodi kozmetičke linije Purple Rain kozmetike se izrađuju ručno, koristeći prirodne nekomercijalne ekstrakte, samostalno dobijene i upotrebljavajući za te svrhe samo organski-gajeno bilje. S obzirom da se svi proizvodi izrađuju ručno, pružaju jedinstvenu mogućnost personalizovane formulacije za svakog pojedinca, uslišavajući lične potrebe, zahteve i želje.

Purple Rain4 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama Purple Rain5 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama Purple Rain6 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama

Za više informacija posetite Facebook stranicu Purple Rain kozmetike.

Editors choice