5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

U utorak, 22. jula u prostorijama agencije Cross Communications, organizovan je koktel i druženje sa prof. dr Jaroslavom Švarc Gajić, kreatorkom Purple Rain kozmetike. Kozmetika je nova na našem tržištu, raznovrsna je, a glavni pokretač autorke je bila težnja da napravi jedinstven proizvod koji će zadovoljiti lične potrebe pojedinca kad je nega u pitanju.

Purple Rain Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama

Uz atraktivne ljubičaste koktele i ukusni kapkejk, Jara je razgovarala sa našim beauty i fashion blogerkama o lepoti, načinima negovanja, i borbi protiv prvih bora. Većina proizvoda je bila izložena tako da su devojke bile u mogućnosti da probaju, osete miris, teksturu i čak vide prve efekte posle nanošenja preparata.

Purple Rain1 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama Purple Rain2 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama Purple Rain3 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama

Svi proizvodi kozmetičke linije Purple Rain kozmetike se izrađuju ručno, koristeći prirodne nekomercijalne ekstrakte, samostalno dobijene i upotrebljavajući za te svrhe samo organski-gajeno bilje. S obzirom da se svi proizvodi izrađuju ručno, pružaju jedinstvenu mogućnost personalizovane formulacije za svakog pojedinca, uslišavajući lične potrebe, zahteve i želje.

Purple Rain4 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama Purple Rain5 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama Purple Rain6 Promocija Purple Rain kozmetike: Koktel veče sa blogerkama

Za više informacija posetite Facebook stranicu Purple Rain kozmetike.

Editors choice