Istina je da danas nemamo mnogo vremena.

Nemamo vremena za san – jer stalno pokušavamo da “ukrademo” još malo minuta od tih 24 sata koji su nam na raspolaganju. Nemamo vremena za prijatelje i porodicu – bar ne onoliko koliko bismo želele. Nemamo vremena za neki novi hobi, bioskop, knjigu… Za vežbanje i zdraviji život…

Nemamo vremena ni za neke stvari za koje je dobro što nemamo vremena – hejtere, energetske vampire i naporne ljude…

Da li si se prepoznala? Verujemo da – da!

Međutim, dok se za neke stvari zaista moraš potruditi i svesno odvojiti i pronaći vreme, mi smo zajedno sa kompanijom Avon i Sarom Jo odlučili da ti pomognemo da već od danas nađeš vremena za lepotu i negu! Kako? Tako što ti je potrebno svega 15 sekundi!

Pogledaj video i saznaj kako se možeš negovati baš kao i Sara, a usput i biti jedna od 10 devojaka koja će imati priliku da osvoji paket Avon Anew Perfect Skin proizvoda.

Dakle, ako i ti želiš da isprobaš Anew Perfect Skin hidrirajući tretman za lice i BB kremu, sve što je potrebno da uradiš jeste da ostaviš svoje podatke u formularu za prijavu ispod, i možda baš ti budeš jedna od 10 odabranih devojaka koje će imati priliku da osvoje paketić Anew Perfect Skin proizvoda, testira ih i podeli sa nama svoje utiske.

Devojke će biti odabrane slučajnim izborom i kontaktirane odmah u narednih 7 dana, da dođu do Wannabe redakcije i podele svoje utiske sa nama. Pored toga, imaće priliku da dobiju profesionalne beauty fotografije. Prijave traju do nedelje 03.juna. Srećno!

Oops! Missing Fieldset

If you are seeing this message, it means you need to add a Fieldset to the beginning of your form. Your form may not function or display properly without one.

 

 

Comments