Različiti zodijački znaci nose različite osobine, što naravno nije cela priča o jednoj osobi, ali jeste deo priče. Ako hoćeš preciznije smernice, uradi mu natalnu kartu, ali istina je da svako nosi značajan deo osobina svog horoskopskog znaka, pa prema tome možeš delimično da se orijentišeš. Evo kakav će on biti kao suprug, sudeći prema njegovom znaku u horoskopu.

Ovan

On će biti zanimljiv suprug. Ovan ume da bude tvrdoglav, ali nije mu teško da se obaveže i nosi svoj deo odgovornosti za zajedništvo. Ako te voli, voleće te uvek. Nikad neće izgubiti interesovanje i prestati da ti se divi i da želi da podeli nova iskutva sa tobom. On je takođe veoma praktičan, što ga čini odličnim partnerom.

suprug 2 Pronađi supruga gledajući u zvezde

Bik

On je suprug koji će se postarati za tvoj status. Bik je materijalista, voli udobnost, luksuz, dobru hranu i sve što olakšava život i čini ga udobnijim. Postaraće se da imaš dobro opremljen stan, automobil i sve ostalo što ti treba da možeš da uživaš i da se pohvališ kako tvoj suprug brine o tebi i o porodici. Vaša fizička veza biće strasna i jaka i nećeš imati razloga da se žališ na svog supruga u znaku Bika – njegove mane i slabosti neće te ugrožavati.

Blizanci

On je vrsta supruga koji će biti opsednut tobom. Sa njim ti nikada neće biti dosadno, iako će on ponekad biti dosadan i sa svojim osećanjima i sa svojim strepnjama. On mnogo priča o svemu, pa je potrebno da budeš dobar slušalac, lako uspostavlja komunikaciju i odnose sa nepoznatim osobama, za njega je sve istraživanje i avantura. Ponekad će biti naročito naporan preispitujući se (naglas) da li ti dovoljno pruža i da li je dovoljno dobar za tebe.

Rak

On će biti stabilan suprug, pun ljubavi. Rak će biti usredsređen ne samo na to da se uveri da si srećna i zadovoljna sa njim, već i da unese u vaš odnos svaki atom ljubavi koju ima za tebe. Romantika i osećajnost u kombinaciji sa ljubavlju prema domaćoj atmosferi i dobroj kuhinji (u kojoj se najčešće i sam odlično snalazi) čine ga više nego poželjnim suprugom.

Comments