1/2

Patike definitivno važe za najomiljeniju obuću u poslednje vreme, a što je najbolje od svega – lako se kombinuju i nose u svim prilikama. Ukoliko vam je ponestalo ideja kako da svoje omiljene patike uvrstite u svoj svakodnevni stajling, mi vam predlažemo nekoliko stilizovanih načina kako da svoje kombinacije učinite atraktivnim i udobnim uz savršene New Balance patike!

Business

Iako poslovne kombinacije često deluju strogo, monotono i dosadno, više ne važi to pravilo. Ukoliko vam posao dozvoljava da, makar petkom, nosite patike sigurno ćete sa oduševljenjem prihvatiti da svoje odelo kombinujete sa omiljenim, praktičnim i upečatljivim New Balance patikama. Uz moderan sako sa duplim kopčanjem u crnim ili teget nijansama obucite pantalone u istoj boji ukrašene diskretnim belim prugama, a ceo stajling “začinite” tamnijim patikama sa N znakom i pertlama u interesantnoj neon boji. Na ovaj način ćete lako razbiti monotoniju tamnijih boja, a ipak ćete izgledati primereno za svoje poslovno okruženje.

business Pronađi svoj stil: Kako da nosiš patike na 4 stilizovana načina? (VIDEO)

Teenage

Svaka od nas bi se rado vratila u tinejdžerski period kada je bila bezbrižna, bez mnogo obaveza i što je možda još i najbolje – kada je mogla da se oblači kako god poželi. Naravno, možete to i sada, makar u slobodno vreme, te taj vremenski period iskoristite i ponesite efektne New Balance patike u pink boji ukrašene raznobojnim pertlama, a uz njih će savršeno ići “otkačena” bela majica koja je pomalo iscepana i prošarana istim upadljivim neon bojama. Aksesoar u sličnom veselom i razigranom stilu kao i pocepane farmerke se podrazumevaju!

teenage Pronađi svoj stil: Kako da nosiš patike na 4 stilizovana načina? (VIDEO)