Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Polako nam se bliži proleće, te je pravi trenutak da se pripremimo za toplije i lepše dane i ispratimo šta će to biti u modi narednih meseci. Ako spadate u većinu devojaka koja obožava modu i rado prati sve aktuelnosti, verujemo da će vam se dopasti naši predlozi.

Vaši vodiči kroz prolećne trendove za 2016. godinu su Jovana Radojičić, autorka bloga Bonjour JR i njena sestra Nina Radojičić, koje su specijalno za vas izdvojile najzanimljivije, ali i najupečatljivije trendove koji će obeležiti predstojeće proleće i leto.

Pastelne boje

Ovo nije jako inovativna varijanta, jer su pastelne boje bile aktuelne i u prethodnoj sezoni. Ipak, to je sa druge strane sasvim odgovarajuće jer u ormaru verovatno već imate nešto u ovim nijansama. Ne postoji pravilo na koji način ćete u svoj autfit uključiti pastelne boje. To može biti odeća, ali i manikir, šminka, pa i nakit. Ukoliko čak i ne volite da vaša cela kombinacija bude u nežnim bojama, odlučite se za neki detalj i nećete pogrešiti. Modne kombinacije koje u sebi sadrže pastelne boje odlične su za dnevne varijante, jer ćete izgledati opušteno i moderno.

Jovana Radojicic Pronadji svoj stil Wannabe magazine intervju 3 Pronađi svoj stil: Tri aktuelna trenda za proleće/leto 2016. (VIDEO) Jovana Radojicic Pronadji svoj stil Wannabe magazine intervju 4 Pronađi svoj stil: Tri aktuelna trenda za proleće/leto 2016. (VIDEO) Jovana Radojicic Pronadji svoj stil Wannabe magazine intervju 5 Pronađi svoj stil: Tri aktuelna trenda za proleće/leto 2016. (VIDEO) Jovana Radojicic Pronadji svoj stil Wannabe magazine intervju Pronađi svoj stil: Tri aktuelna trenda za proleće/leto 2016. (VIDEO)

Editors choice