Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Moderno doba i različite društvene mreže omogućavaju nam da pronađemo  inspiraciju na svakom koraku kada su u pitanju modne kombinacije. A u detinjstvu najveća modna isnpiracija bila nam je zasigurno Barbika.

Priznajte da ste obožavale kada dobijete novu lutku a u pakovanju se nalazi još nekoliko odelca kako biste mogle da je presvlačite. Ili još neki par cipela, četka, tašna, pas, auto… Nijedna devojčica nije ostala imuna na takav poklon i sve te detalje koji su išli uz lutku.

Kuce Pronađite inspiraciju u svojoj omiljenoj LUTKI iz detinjstva Kozna jakna Pronađite inspiraciju u svojoj omiljenoj LUTKI iz detinjstva

A nekim devojčicama je sama lutka služila da se kreativno izraze, da joj same sašiju odelca. Pa sećate se sigurno onoga- krpica u obliku pravougaonika, prepolovite i na sredini isečete polukrug koliko da Barbika može glavu da provuče pa onda tu krpu ušijete ispod njenih ruku i dobijete haljinu. Naravno često vam je bila potrebna pomoć mame ili bake, ali nije bilo veće sreće nego kada ste same kreirale odelca za lepu Barbi.

E sada neće biti niko srećniji od vas kada zapratite Instagram profil @barbiestyle jer ćete onda svakodnevno moći da pratite šta vaša omiljena lutka iz detinjstva radi i kako provodi vreme.

Torba2 Pronađite inspiraciju u svojoj omiljenoj LUTKI iz detinjstva

Barbika čije će vas modne kombinacije sigurno inspirisati, na ovom profilu i putuje, i kupuje časopise, provodi vreme sa svojim drugaricama, fotografiše selfije, obilazi muzeje i različite gradove. A ponajviše se presvlači i to u takve komade garderobe da će vam zastati dah i poželećete da je nekako upitate gde to ima da se kupi.

Zuta Pronađite inspiraciju u svojoj omiljenoj LUTKI iz detinjstva

Editors choice