Kada kažemo “moda” prva asocijacija su nam uglavnom svetske metropole poput Njujorka, Pariza, Londona, Rima, Milana… A kada pomislimo na istočne zemlje i modu, nekako nam ta veza deluje čudno, iako, naravno grešimo. Upravo zato vam danas predstavljamo najbolja street style izdanja sa Nedelje mode u Seulu. Severna Koreja? Verovale ili ne, tako je! I iznenadićete se koliko dobrih autfita možete videti na koreanskim ulicama, a da nikada pre niste ni razmiljale da tamo pronađete svoju modnu inspiraciju.

Možda vas na “istočnu” modu pre svega asocira punk stil oblačenja, ali daleko od toga da se sve devojke oblače na ovaj način. Zato, nemojte da se mrštite i odmahujete glavom, već pogledajte ove simpatične, originalne i zanimljive kombinacije koje biste sigurno rado i same nosile.

Jednostavnu teget haljinu u mornarskom stilu ukombinujte sa laganim bež mantilom i zanimljivim naočarima za sunce kako biste dobile modernu kombinaciju za prolećne dane. Stil Koreanki definitivno čine zanimljivi detalji, pa ukoliko želite da se ugledate na njih, obavezno svoje svedene kombinacije “obogatite” upadljivom torbom ili parom obuće.

koreja 2 Pronađite MODNU inspiraciju na ulicama Seula

Svakako, tokom proleća nije naodmet nositi malo “veselije” kombinacije koje će uključiti više različitih boja. Ne samo da ćete u njima izgledati moderno, već ćete zračiti pozitivnom energijom i definitivno uticati na svoje raspoloženje. Zanimljivi dezeni, krojevi i detalji “osvežiće” vaš autfit, a ne plašite se ni da iskombinujete nešto sasvim neočekivano.

koreja 3 Pronađite MODNU inspiraciju na ulicama Seula

Jako zanimljiva i ležerna kombinacija koja će vam se sigurno dopasti jeste spoj košulje-haljine i oversized duksa koji izgleda kao da ste ga pozajmile od svog dečka. Slatko! Dodajte uz to i zanimljivu kapu ili šešir, naravno u skladu sa vremenskim prilikama, kao i zanimljiv par obuće i efektnu pismo tašnicu. Ovaj udobni urban look ćete sigurno obožavati!

koreja 4 Pronađite MODNU inspiraciju na ulicama Seula
Comments