Ukoliko niste znale, a verujemo da ste ipak makar delimično “upoznate” sa ovom damom, Kjara Feranji je poznata italijanska modna blogerka koja od 2009. godine uređuje blog pod imenom The Blonde Salad. Kjara uspešno sarađuje sa prestižnim i renomiranim kreatorima mode, poznatim fotografskim imenima i vrhunskim magazinima, a od svog hobija napravila je prestižan brend i celu malu imperiju koja se svakodnevno širi. Na ovaj način, ova lepotica objedinjuje sve svoje ljubavi: prema modi, putovanjima, fotografiji, kao i dizajnu.

Osim toga, kao što i priliči svakoj uspešnoj modnoj blogerki, Kjara poseduje poseban stil koji inspiriše devojke širom sveta. Ukoliko ste raspoložene da ove sezone obučete nešto drugačije nego inače ili čak svoje stvari ukombinujete na sasvim nov način, potražite modnu inspiraciju na fotografijama koje je Kjara podelila na svom Instagram profilu.

Ovog proleća su simpatični modeli ležernih haljinica obavezni ukoliko želite da izgledate stilizovano i moderno. Odaberite i vi sličan model košulja-haljine u nežnim, pastelnim bojama ili čak u najjednostavnijoj beloj. Detalji u drugoj boji ili čak zanimljiv nakit mogu učiniti vašu kombinaciju još efektnijom. Sa druge strane, ako volite jednostavnost, čak i ako vaš izbor bude “samo” bela haljina, nećete pogrešiti, a vaš izgled će i dalje imati neku “svoju” priču.

Koža, koža, koža! Neprikosnoveni materijal koji automatski vaš stil podiže na sasvim novi nivo. Bilo da se odlučite za kožnu jaknu ili pantalone, biće vam potrebna još samo najobičnija jednobojna majica i bićete kraljica rock stila!

Ukoliko volite hipi stil, ne propustite da ovog proleća ponesete zanimljive cvetne kombinacije koje ćete učiniti još upečatljivijim i zabavnijim uz velikie šešire koji su sada tako popularni. Mladalački, veselo i tako osvežavajuće! A mnogo nakita se podrazumeva.

Danas se mnoge devojke vode parolom “manje je više”, pa tako i Kjara. Ukoliko želite da izgledate moderno, ali i efektno, ponekad će biti dovoljno da ukombinujete najjednostavniju sivu majicu i crne pantalone, a da ipak izgledate jako dobro. U tom slučaju, odaberite zanimljiv nakit i upečatljive, “wow” cipele ili sandale i – spremne ste!

Comments