Ako ste gledale seriju “Tračara”, sigurni smo da ste bile oduševljene odevnim kombinacijama glavne junakinje Serene. Njen stil je toliko jednostavan, a toliko šik da sve devojke žele da izgledaju kao ona. U tom slučaju, ove kombinacije su pun pogodak ako ih i ti nosiš!

Kombinacija koja je praktična za obavljanje dnevnih obaveza je svakako ona u kojoj se osećate opušteno i lako vam je da se krećete. Bela providna košulja koja ne izlazi iz mode ukombinovana sa džinsom u crnoj boji upotpunjena je braon ravnim čizmama do kolena i velikom torbom u istoj nijansi. Kosa blago prelomljena je pravi pogodak. Kod ove kombinacije vam nije potrebno mnogo aksesoara, već neka ogrlica i možda sat. Ukoliko ne volite da vam dekolte bude otvoren, stavite maramu koja će se uklopoti sa čizmama i torbom. Uz ovu kombinaciju ste spremne za obavljanje dnevnih obaveza po gradu.

Blake Lively Style Pronađite MODNU inspiraciju u svojoj omiljenoj Tračari

Kafa sa drugaricama u popodnevnim časovima, kada je promenljivo vreme zahteva slojevito oblačenje. Crni autfit je uvek pun pogodak ako se ne osećate raspoloženo za kombinovanje boja. Crni džins iskombinovan sa crnom jednostavnom bluzom i kožnom jaknom pravi je pogodak. Uz ovu kombinaciju možete poneti plitke čizmice do zglobova i naravno aksesoar u vidu šala koji će upotpuniti ovu kombinaciju. Aksesoari mogu da podignu kombinaciju na viši nivo ili da je skroz upropaste. Budite pažljive u kombinovanju istih. Kada se odlučite za maramu neka ona bude uvek drugačije vezana kako biste izgledale moderno i drugačije. Velika torba u krem nijansi će otvoriti kombinaciju, pa se preporučuje da prištite sebi jednu koju ćete kombinovati uz sve. Velika torba za dnevnu šetnju je nama devojkama preko potrebna.

blake lively look invernale 7ZS3 Pronađite MODNU inspiraciju u svojoj omiljenoj Tračari

Comments