Ako ste rešile da svoju frizuru osvežite i učinite drugačijom (jer, novo godišnje doba, jer, promene, da nam krene nabolje), šta kažete na to da isprobate šiške? Realno, ukoliko ne znate kako da se ošišate, a želite nešto da promenite, šiške su najbolje i “najbezbolnije” rešenje. Ipak, imajte na umu da neće svakome stajati iste šiške i da će oblik šiški zavisiti od oblika vašeg lica. Evo koje će vama najviše odgovarati:

Okruglo lice

Ukoliko imate okruglo lice, najbolje će vam pristajati šiške na stranu koje će zapravo izdužiti vaše lice. Nosite i razdeljak na stranu, a kada je reč o “ostatku” kose, ona može biti ošišana ili na paž ili na neku drugu dužinu, svakako će izgledati simpatično. Osim toga, uz ovaj oblik šiški lepo će se uklopiti i ravna kosa, ali i blago uvijena. Slobodno se igrajte sa njom!

okruglo lice Pronađite odgovarajuće šiške za svoj OBLIK lica

Srcoliko lice

Uz ovaj oblik lica savršeno će se uklopiti duže šiške koje su nemarno nameštene tako da niti su sasvim na čelu, niti su sa strane. Neka se ležerno “stapaju” sa ostatkom kose tako da bi trebalo da i prednje pramenove malo stepenujete. Ovakav “neuredan” spoj šiški i ostatka kose odlično će se istaći upravo istom takvom “messy” frizurom, tako da, neka vaš izbor budu ležerni talasi koji će vam obezbediti zavodljivi divlji look.

srcoliko lice Pronađite odgovarajuće šiške za svoj OBLIK lica
Comments