Verovale ili ne verovale u horoskop, složićete se da dan rođenja i te kako utiče na to kakve ste kao ličnost. I svaki put kada biste nekoga upoznale i saznale šta je u horoskopu, garantujemo da ste pomislile na makar neku osobinu svojstvenu baš tom horoskopskom znaku. I, verujte, bile ste u pravu, pre ili kasnije.

Ipak, horoskop ne određuje samo naš karakter, već se njime možemo voditi i kada je u pitanju moda. Evo koje street style kombinacije se preporučuju baš vama u skladu sa horoskopskim znakom u kome ste rođene.

Ovnovi vole da privlače pažnju svojim neobičnim i efektnim kombinacijama te se nemojte plašiti da ponesete nešto ekstravagantno poput ovakve duge “pernate” suknje. Uz jednostavnu košulju, ova kombinaija je pun pogodak, a nikako nemojte zaboraviti ni efektne aksesoare!

ovan1 Pronađite odgovarajuću Street Style kombinaciju u skladu sa svojim HOROSKOPSKIM znakom

Bikovi vole spoj nespojivog pa će se rado igrati sa stilovima i printovima. Vama je savršeno da nosite duks i ne tako sportsku suknju zanimljivih šara. Torbica neke skroz druge šare koja ne ide konkretno ni uz šta? Zašto da ne!

bik1 Pronađite odgovarajuću Street Style kombinaciju u skladu sa svojim HOROSKOPSKIM znakom

Blizanci će se najpre odlučiti za formalnije, “proverene” kombinacije sa kojima znaju da nema greške, ali će ipak i takvom stajlingu dati lični “pečat” odabirom animljivih i upečatljivih detalja, bilo da je reč o nakitu ili printu na samoj garderobi.

blizanci1 Pronađite odgovarajuću Street Style kombinaciju u skladu sa svojim HOROSKOPSKIM znakom

Rakovi će uvek pre odabrati ženstvenu, svedenu kombinaciju koja odiše stilom i elegancijom. Za vas je odličan izbor jednobojna haljina jednostavnog kroja koju ćete osvežiti znimljivom maramom, torbom ili drugim detaljem.

rak Pronađite odgovarajuću Street Style kombinaciju u skladu sa svojim HOROSKOPSKIM znakom
Comments