Vreme kupaćih kostima je iza ćoška! Ako ovoga niste bile svesne do ovog trenutka sada je pravo vreme da se prisetite u kakvom su stanju vaši kupaći kostimi iz prethodnih godina i da na vreme krenete u potragu za novim modelima.

Kao i svake godine ženama je najveća briga koji model kupaćeg kostima ili bikinija odabrati a da im savršeno stoji, da pokrije ono što je kritično a istakne ono što treba. Još ako mislite da ste dodale koji kilogram u toku zime onda mora da tražite neke nove modele koji će biti idealni za vašu težinu.

Iako možda mislite da kupaći ne može mnogo da pomogne da se vizuelno promeni oblik tela, varate se. Odgovarajući modeli za odgovarajuće oblike tela mogu mnogo da učine da se vi osećate samouverenije i da vaše telo blista na plaži. Važno je držati se ovih pravila i saveta i svoje prednosti i nedostatke (a svih imamo) prikažete ili sakrijete na najbolji mogući način.

Oblik kruške

Vi ste zaobljeni u predelu kukova i butina a mršaviji i sitniji u gornjem delu tela, baš kao i Bijonse, Dženifer Lopez i Dženifer Lav Hjuit. Žene koje imaju šire bokove nego ramena trebalo bi da nose klasičan model donjeg dela kupaćeg kostima, što jednostavniji, a gornji deo bi mogao da se vezuje oko vrata jer takav način vezivanja vizuelno širi ramena. Bilo bi poželjno da ima zanimljive detalje poput karnera, upadljivog dezena i jarkih boja. Stručnjaci savetuju da nosite retro modele koji pokrivaju kritična mesta a vizuelno izdužuju noge. Veoma je važno da odaberete kupaći kostim koji je vaša tačna veličina i nigde vam se ne urezuje.

Savet: Kako biste sebi olakšali kupovinu i potražnju probajte da kupujete odvojeno pojedine delove. Brajte tamniji donji deo bez ikakvih ukrasa a zato gornji neka bude ukrašen različitim detaljima i dezenima.

Kruška 2 Pronađite savršen kupaći kostim za SVAKI oblik tela Kruška Pronađite savršen kupaći kostim za SVAKI oblik tela

Oblik peščanog sata

Budući da su kod ovog oblika naglašeni i bokovi i grudi, žene sa ovakvim oblikom tela obično imaju tanak struk a istaknute obline u grudima i bokovima. U tom slučaju bi trebalo da naglasite žensku liniju što bolje a idealan izbor je kupaći kostim iz dva dela, na primer gornji deo u obliku trouglova a donji koji se vezuje ne bokovima. Ukoliko su vam grudi veće i više istaknute nego bokovi, onda potražite gornji deo u tamnijim bojama i dodatno učvršćen, tj. ona j sa korpama.

Savet: Nosite jednodelne kupaće kostime. Retro modeli su i ove sezoni jedan od vodećih modnih trendova a upravo oni savršeno stoje ženama sa oblinama jer prekrivaju nedostatke a vizuelno izdužuju noge.

449 Pronađite savršen kupaći kostim za SVAKI oblik tela 556 Pronađite savršen kupaći kostim za SVAKI oblik tela
Comments