Kada dođe april, uz njega ruku pod ruku doputuje i lepo vreme (osim kada ne padne sneg kao što se nedavno desilo). A kada vikendom izađe sunce, nema boljeg mesta za nas nego ispod procvetale lipe u parku. Opet, pre nego što se pune korpe hrane i pune boce vina ne isprazne, verovatno ćemo hteti i da se uslikamo. Predstavljamo vam neke od “najinstagramičnijih” odevnih kombinacija koje će se uklopiti i uz prirodu i uz vaše raspoloženje.

Svetloplava karirana haljina

Ovaj dezen nam je došao još u pedesetim, i još otad ga se čvrsto držimo i ne damo mu da se vrati u prošlost. Ova svetloplava boja će vas potpuno otvoriti, a pritom se i jako lepo uklapa uz preplanuli ten. Uklopite ih sa belim platnenim patikama i belim naočarima koje ćete pozajmiti iz osamdesetih, i spremni ste – i za piknik i za slikanje.

Midi šarena haljina

Svakako ćete primetiti da svi naši predlozi uključuju šarene printove, ali prosto morate da se stopite sa prirodom. Odlučite se za neku haljinu koja nije previše kratka, jer će vam u suprotnom biti vrlo nezgodno da ležite na ćebetu. Uparite je sa džemperom u boji koja dominira u odnosu na dezen haljine koju ste izabrali, i dok ne zahladni možete ga nositi kao aksesoar, vezujući ga oko vrata.

Aksesoar za kosu

Ovaj aksesoar podseća na Keri Bredšo jer je on bio njen prvi izbor u svakoj situaciji u kojoj reši da skupi hrabrost i kroči malo dalje od Menhetna, u ono što oni nazivaju prirodom. Ukoliko se odlučite za neku maramu sa dezenom, obavezno nek vam ostatak odevne kombinacije bude jednobojan, neutralan ili beo. Uokvirite sve sa naočarima za sunce i pravac u Bukovac na polje lavandi.

Comments