Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kako da izvučeš savršenu liniju ajlajnerom – svaki put!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/2

Moje ime je Ivana Tomić i imam izrazito suvu kožu. Hm, ovo zvuči kao da se ispovedam na nekom sastanku anonimnih devojaka koje imaju suvu kožu, samo što nisam ostala anonimna. Pa, ovo je iz jednog prostog razloga – trebalo bi da znaš kome možeš da zahvališ što je tvoja suva koža napokon meka, hidrirana i nežna! I da, bez krema ili losiona, za koje se ispostavilo da su, makar iz mog iskustva, čista laž. (Hej, to uopšte nije fer!) Onda, u čemu je tajna? Koje je rešenje za suvu kožu? Reći ću ti samo jednu reč – kafa.

Kafa? Da, znaš, tvoj omiljeni napitak bez kojeg ne možeš da započneš dan. I mogu ti reći, veza između kafe i moje (sada) prelepe kože je vrlo simbolična.

Jednog dana sam se našla sa drugaricom, otišle smo na kafu, nismo se videle sto godina i valjalo se dobro ispričati. Kao i uvek naručujem produženi sa toplim mlekom i čašu vode i samo mi odjednom nešto privlači pažnju – moja drugarica je prosto sijala! Koža joj je bila zdravo rumena, blistava i nežna na sam pogled! Vidim, nije imala na licu ni trunku šminke. Krajičkom oka se pogledam u stakleni sto i vidim kako izgledam sivo, umorno, na pojedinim mestima čak i pomalo crvenkasto i ooo, pa izašao mi je i novi “lišaj” kraj usne. Pa lepo. I šta još vidim – dve linije na čelu. Pa super, em imam suvu kožu koja je očigledno iritirana i beživotna, em mogu da počnem da brojim bore…

Drugarica je primetila da je ljubomorno zagledam (ups, izvini!) i pitala me je šta mi je kog đavola. Pošto sam već bila iritirana baš kao i moja koža, sasula sam joj u lice optužbe koje su ličile na ono dečije “kako ti smeš da imaš lepu kožu, a ja ne, kako kada si i ti imala suvu kožu kao i ja, kako je više nemaš” i tako to. Bez pardona je počela da mi se smeje u facu, a onda je elegantno izvadila mobilni telefon iz torbe, ukucala nekoliko reči i pokazala mi ekran: MARK Coffee Pepermint – MARK scrub Srbija, čitam i ne shvatam. Ona mi je u stvari otkrivala svoju najveću beauty tajnu, a ja ne kapiram! Pa stvarno, Ivana!

Editors choice