BUZZ SNEAKER STATION – destinacija za one koji izborom pravih patika kreiraju svoj jedinstven stil – slavi drugi rođendan. U petak, 17. marta, prvi sneaker station pripremio je razna iznenađenja – poklone uz svake kupljene patike, druženje sa poznatima, nastupe najpopularnijih DJ-eva, slikanje sa Buzz Crew promoterima. Za drugi rođendan, BUZZ lansira i svoju unikatnu kolekciju majica, a samo tog dana, uz svaku kupovinu patika, ljubitelji tog koncepta dobijaju na poklon i BUZZ majicu.

Buzz rodjendan2017 fb cover 828x315 ver2 Proslava rođendana u jedinstvenom Buzz stilu

Rođendan BUZZ-u proslavljaju i mnoge poznate ličnosti na čelu sa buldogom Grofom najpoznatijim domaćim psom na Instagramu. Fudbaleri, košarkaši, kreatori, glumci, pevači… snimili su rođendanski video a u sjajnom crew-u, pored buldoga Grofa, pojavili su se košarkaš Branko Lazić, fudbaleri Crvene zvezde Mihajlo Ristić, Filip Manojlović, Andrija Luković i Mičel Donald, glumice Nina Janković i Tamara Dragićević, modni kreator Saša Vidić, manekenka Danijel Dimitrovska, reperi Reksona, Mimi Mercedez i grupa THC, DJ Dada Selectah.

Nov i moderan enterijer BUZZ prodavnica i ponuda modela najvećih svetskih brendova preneli su duh velikih metropola prvo u Srbiju, a zatim i na ostale zemlje regiona. BUZZ danas ima 25 prodavnica u 7 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji, a planirano je otvaranje još 15 prodavnica u naredne 3 godine. Za dve godine, kroz BUZZ prodavnice prošlo je više od 10 miliona ljudi, a u godinama koje slede očekuje se da će broj zadovoljnih kupaca biti još veći.

Comments