Teško je priznati osećanja sebi samima, a posebno drugima. Mnoge stvari tako ostanu duboko u nama skrivene godinama. Naši tihi saborci koji su nam jedino i istinski bitni retko kada čuju koliko ih volimo, koliko se ponosimo njima, koliko nam radosti donose… Šta bi se desilo ako bi nam stihovi pomogli da im kažemo koliko nam zaista znače?

Kako se bliži 1. oktobar i Svetski dan kafe koji obožavaoci ovog drevnog napitka proslavljaju širom sveta, Julius Meinl priprema globalnu akciju “Meet With a Poem” – “Zbliži se uz poeziju”, kako bi okupila i zbližila ljude, podsetila ih šta je zaista važno u životu i podstakla da jedni drugima iskažu emocije i sve što su prećutno mislili, a nisu stigli da kažu zauzeti svakodnevnim obavezama i životnim brigama.

Stoga 1. oktobra krenite u pravcu jednog od mnogih lokala širom Srbije koji će podržati ovaj jedinstveni i lep projekat. Pozovite svoje najmilije. Podelite stihove, podelite emocije. Napišite ih sami ili iskoristite pomoć globalnih i lokalnih ambasadora kapmanje koji će sročiti neizrečene emocije za vas. Specijalno za ovu priliku, tajanstveni domaći pisac i romantičar M.N. popularan po svojim kratkim stihovima i porukama koje često ostavlja na raznim lokacijama po gradu, sročiće zaboravljene emocije u najlepše stihove. Pročitajte ih dragoj vam osobi uz kafu koja inspiriše na račun Julius Meinl-a.

Kako biste bili u toku sa svim lokalima koji učestvuju u projektu zapratite stranicu Julius Meinl. Neka kafa ponovo bude povod prijateljskog sastajanja i iskrene pažnje koju ćete posvetiti onom s kim je pijete.

svetski dan kafe Provedi Svetski dan kafe uz emotivne stihove, dragu osobu i Julius Meinl + GIVEAWAY

Povodom Svetskog dana kafe, a u saradnji sa Julius Meinl, poklanjamo vam 3×1 poklon paket koji se sastoji iz jedne šoljice za kafu ili čaj, jedne kutije čaja i sve to u brendiranoj kesi. Sve što je potrebno da uradite jeste da:

Lajkujete Facebook stranicu Wannabe Magazine,

U komentaru ispod ovog pinovanog posta na našoj Facebook stranici napišete svoj omiljeni citat o kafi i tagujete dve osobe.

Nagradićemo tri najkreativnija odgovora, a ovo ukusno nagrađivanje važi samo za Beograd! Srećno!

Comments