Modni brend MARX lansirala je prvu kolekciju od izabranog 100% organskog pamuka, izrađena je sa posebnom pažnjom, prijatna na koži i ne škodi prirodi. Posebna kolekcija podstiče na ljubav prema životu.

Prva kolekcija MARX organic temelji se na brizi o sebe i o našoj planeti, zato izaberi odeću od 100% organskog pamuka, bez materija koje štete koži i telu. Svaki komad je pažljivo odabran i poštuje tradiciju jer sadrži elemente ručnog veza i naivnih ilustracija. Sa novim MARX artiklima svuda ćeš se osećati udobno kao kod kuće.

Marx organic 2 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX Marx organic 4 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX Marx organic 5 1 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX

Ambasadorka prve MARX organic kolekcije je model, dizajnerka i blogerka Jana Koteska, koja je ujedno i učestvovala u stvaranju kolekcije. Jana zauzima stav za zdrav i kreativan način života u skladu sa prirodom, zato niko nije mogao bolje da odigra ulogu modela za tako osećajnu kolekciju.

Marx organic 7 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX Marx organic 8 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX Marx organic 9 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX

MARX organic kolekcija je rezultat Start up projekta zaposlenih u Sportina Group. Preduzetničku ideju o odeći od organskog pamuka razvila je i testirala grupa zaposlenih iz Sportine, a pojedinci dolaze iz potpuno različitih sektora. Koncept ideje temelji se na saznanju da je našim kupcima sve važnije očuvanje prirodne okoline, što dovodi i do takvog izbora odeće. Iz tog razloga ideja je prepoznata i realizovana kao očekivan i logičan nastavak inovativnosti u razvoju modnog brenda MARX.

Marx organic 10 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX Marx organic 12 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX Marx organic 14 Prva kolekcija od izabranog 100% organskog pamuka modnog brenda MARX

U radnjama Sportina dočaraćemo ti osećaj doma i brige za prirodu već za vreme kupovine.

Prilikom kupovine nove kolekcije, dobićeš torbu koja će se pobrinuti za nežno čuvanje tvoje nove odeće. Prvu MARX organic kolekciju pronaći ćete u radnjama Sportina širom Srbije.

Comments