Posle Amsterdama, Londona, Barselone, Pariza, Photo Clash se dešava 1. aprila u Converse prodavnici u TC “Ušće’’, u periodu od 14h do 22h. Biskoteka, Davor Gromilović i FatKid Beni na licu mesta transformišu vašu fotografiju u nešto sasvim drugačije!

Akcija Photo Clash odnosi se na sve one koji vole da fotografišu različite urbane ambijente, a poznati vizuelni umetnici: Biskoteka, Davor Gromilović i FatKid Beni na licu mesta rade intervencije na odabranim fotografijama i tako ih pretvaraju u jedinstvena umetnička dela.

Fatkid Beny Prvi put u Beogradu: Converse Photo Clash

Ako želite da budete deo prvog beogradskog Photo Clasha, važno je da znate da se prijavljujete preko Twittera u periodu od 24 sata pre glavnog događaja, tačnije 31. marta 2014.

Tvitujte svoju najbolju fotografiju, tagujte @converse i umetnika kog želite da vam clashuje fotku (@biskoteka, @DavorGromilovic ili @FatKidBeny) uz obavezan hashtag #clashmyphoto. 

Davor Gromilovi  Prvi put u Beogradu: Converse Photo Clash

Na sajtu converse.rs možete se detaljno informisati o svim detaljima, a svi vi koji se nađete 1. aprila u TC “Ušće” i poželite da budete deo ove akcije, u Converse radnji će postojati foto-kutak gde ćete moći da se fotografišete i odaberete umetnika koji će vam na licu mesta clashovati fotku.

Zaboravite filtere i kreirajte jedinstveno umetničko delo sa jednim od tri najzanimljivija domaća street art umetnika. Kako biste u svakom trenutku bili u toku pratite Twitter naloge @UrbanBugMagazin i @citymagazine.

Comments