Nakon godinu dana od otvaranja prvog Philips Shop-a u regionu, i isto toliko uspešnog poslovanja, došao je trenutak obeležavanja prvog rođendana!

Proslava je održana u tržnom centru Galerija Beograd, gde je i lociran Philips Shop, a pored medijskih zvanica, događaju su prisustvovali  neki od najpoznatijih i najistaknutijih influensera sa ovih prostora. Zvanice su imale priliku da uživaju u koktelima posebno osmišljenim za ovu priliku, kao i da oduvaju svećicu na slavljeničkoj torti, sa predstavnicima ove kompanije. 

415A6910 Proslavljen prvi rođendan Philips Shop a u Beogradu!

Rođendanska atmosfera se nastavlja, jer je Philips Shop obezbedio i poseban slavljenički popust do 30% tokom celog juna! Pored ovoga, kupci će imati priliku da ostvare i dodatnih 10% popusta na celokupan Philips asortiman proizvoda uz promo kod PHILIPS10

Philips je na ovim prostorima zastupljen već duži niz godina i ostvario je uspešno poslovanje, ali i osvojio srca potrošača širom regiona zahvaljujući svom kvalitetu. Idealna kombinacija moderne tehnologije sa elegantnim dizajnom koji se uklapa u svaki dom su ono što iz dana u dan privlači nove kupce brenda.

415A7158 Proslavljen prvi rođendan Philips Shop a u Beogradu!

Ovaj inovativni brend vam nudi različite proizvode nenadmašivog kvaliteta; od onih za ličnu negu, preko malih kućnih aparata,  do audio,  TV uređaja i rasvete. 

Ukoliko volite Philips proizvode, bez obzira na to da li ste više ljubitelj online ili fizičke kupovine, imate priliku da iskoristite rođendansku akciju koja važi na Philips Shop online radnji ili u tržnom centru Galerija Beograd, na 2. spratu.

Iskoristite šansu do 30. juna i obradujte sebe ili vama dragu osobu uređajima koji su kreirani da olakšaju svakodnevnicu modernih pojedinaca.

Comments