Bliži nam se pravi muzički spektakl: prvi TikTok globalni live događaj održaće se u decembru, a na koncertu će nastupati svetske megazvezde, poput dobitnice Grammy nagrade Cardi B, nekadašnjeg člana benda One Direction – Nialla Horana, brazilske pop dive Anitte i hitmejkera Charlieja Putha.

Prvi TikTok live koncert: Cardi B, Niall Horan, Anitta, Charlie Puth

Šta možemo da očekujemo i gde kupiti ulaznice?

Cardi B, Niall Horan, Anitta i Charlie Puth su imena koja su dosad poznata, a pretpostavlja se da će biti još izvođača koji će zabavljati publiku u Sloan parku u Mesi. TikTok In the Mix je događaj koji će okupiti sve face i it devojke, a Arizona će postati centar svih dešavanja. Šta je najbolji deo? Svi fanovi širom sveta će moći da prate uživo prenos koncerta putem TikToka!

In the Mix je događaj za sve uzraste, sa kartama koje su dostupne za kupovinu isključivo na TikToku. Fanovi koji prate ove izvođače na video-platformi mogu da dobiju poseban kod koji im omogućava kupovinu ulaznica u pretprodaji od danas (27. oktobra). Ulaznice će biti u prodaji od četvrtka (2. novembra) u 9 sati ujutru, a za više informacija, pretražite In the Mix na TikToku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

“Volim svoje fanove i jako sam uzbuđen što mogu da donesem svoj album The Show na TikTok In The Mix scenu”, rekao je Niall Horan u saopštenju za medije. “Takođe se radujem nastupu na tako posebnom mestu i pružanju neverovatnog performansa za sve fanove koji će biti prisutni tog dana, kao i za fanove koji će gledati sa svih krajeva sveta uživo na TikToku”, dodao je.

Kao što je poznato, TikTok nastavlja svoje istraživanje muzičkog sveta nakon što je dobio svoju oficijalnu Billboard TikTok Top 50 listu, koja stoji odmah uz najprestižniji i najažurniji Hot 100. Stručnjaci ističu da svedočimo revolucionarnim promenama u muzičkoj industriji, imajući u vidu da je vodeća aplikacija kratkog video formata u procesu testiranja svoje lične streaming platforme, što bi je učinilo direktnim konkurentom gigantima kao što su Spotify i Apple Music.

Pročitajte i ovo: Povratak Madonne: Pop diva je ponovo na sceni nakon hospitalizacije, postavivši još jedan rekord!

Naslovna fotografija: instagram.com/iamcardib

Milica Nešić

Comments