U poslednje vreme punđe su apsolutni hit među damama holivuda. Čini se da se jedan deo odlučio za umereniju varijantu, dok se drugi deo poznatih odlučio za što više to bolje frizuru. Neke punđe zaista sjajno stoje, dok su druge prilično diskutabilne. Pa, pogledajmo.

Keli Ozborn (Kelly Osbourne) je poznata po svojim neobičnim frizurama, kao i eksperimentisanju sa raznim bojama kose. Ovakva čudna, visoka, upletena podignuta  punđa teško će pristajati svim osobama, a retko ko bi se usudio da sa takvom punđom izadje na ulicu.

slika15 Punđe: Za i protiv

Vrlo smela frizura Keli Ozborn

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) je kosu uplela i podigla, ali ne previše visoko. Ovakva frizura je elegantna i izgleda zanimljivo.

slika25 Punđe: Za i protiv

Ne zaboravite da stavite i lak da bi vam punđa izgledala sjajnije

Loren (Lauren Conrad) je iskombinovala upadljivu haljinu i neobaveznu punđu i tako dobila prefinjen izgled.

slika33 Punđe: Za i protiv

Frizura kao stvorena za noćni izlazak

Kejt Hadson (Kate Hudson) se opredelila za neobaveznu punđu. Ako pokušavate ovako nešto, pazite koliko pramenova puštate da slobodno padaju, da vam kosa ne bi izgledala neuredno.

slika44 Punđe: Za i protiv

Ipak je bolje da stavite malo laka

Na njene čudne frizure, kao i način oblačenja, smo već navikli. Lejdi Gaga (Lady Gaga) je u ovom slučaju napravila frizuru i isprobala izgled poput Odri Hepbern(Audrey Hepburn) i izgleda sjajno.

slika53 Punđe: Za i protiv

Kratke šiške su u ovom slučaju odličan izbor

Nikol Riči (Nicole Richie) se odlučila za punđu uz šiške sa strane, što se ispostavilo kao odličan izbor. Samo, pazite da ne podignete punđu previše visoko.

slika64 Punđe: Za i protiv

Uz ovakvu frizuru odeća bi trebalo da bude elegantna

Ako se odlučite za visoku i široku punđu nemojte preterati poput Kajli Dzener (Kylie Jenner).

slika73 Punđe: Za i protiv

Preteranost nije uvek dobra stvar

Kada vam je punđa suviše napred pokušajte dugim šiškama da je neutrališete poput Demi Lovato (Demi Lovato).

slika83 Punđe: Za i protiv

I naravno nabacite osmeh na lice

Eva Longorija (Eva Longoria) se opredelila za zalizanu kosu sa elegantnom punđom. Ono što njenoj običnoj punđi daje odličan izgled jesu minđuše.

slika92 Punđe: Za i protiv

Ne zaboravite da izgled usavršite sitnicama


Višnja Jukić je studentkinja novinarstva i komunikologije. Spaja nespojivo, a onda postane logično. Veruje u spontanost. Hedonista. Voli da čita i piše “između redova”.

Comments