5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Put kroz istoriju: Od prošlosti do budućnosti u 1000 koraka (BLOG)

Put kroz istoriju: Od prošlosti do budućnosti u 1000 koraka (BLOG)

1/3

Hiljadu koraka je samo simbolični naziv za ono šta moramo da pređemo da bismo iz neke davne istorije, prošlosti koja je ostavila traga, došli do vremena u kom se nalazimo, te kako bismo sublimirajući utiske videli neke obrise budućnosti. I da, sve je to bilo moguće u samo jednoj noći koja je nazvana Noć muzeja i održana je po 14. put u Srbiji. Cela zemlja otvorila je vrata mnogih zgrada i zdanja koja se inače ne mogu videti, a Beograd je imao čak preko 60 lokacija koje su nudile zanimljiv, uzbudljiv i odličan program koji svakako utiče i na širenje obrazovanja i znanja. Noć muzeja u Beogradu, ove 2017. godine posvećena je bila umetnosti, kulturi i svemu onome što je za našu zemlju karakteristično.

Svoje putovanje započeli smo od Legata Petra Lubarde koje se nalazi na Topčideru, u diplomatskom naselju Dedinje, a koji je skoro renoviran i adaptiran za posete kuće jednog od najvećih srpskih umetnika XX veka. Osim što su mogle da se vide brojne slike koje je naslikao, različitim tehnikama i u različitim periodima svog života, a iza svake slike, crteža, stoje zaista neverovatne priče, bilo je jako interesantno čuti neke pojedinosti iz života Lubarde koji je u ovoj kući živeo i stvarao. U prostoriji koja mu je služila kao atelje najmlađi su mogli da se kretivno izraze, pa je na simboličan način i njima bilo tu dozvoljeno da urade ono šta njima u tom momentu bude najveća inspiracija. Ne treba mnogo otkrivati o kući koja je od skoro otvorena za posetioce i sve ljubitelje umetnosti, jer je pravi doživljaj kada odeš tamo i čuješ sve od kustosa koji imaju odgovor na sva pitanja.

noc muzeja 17 Put kroz istoriju: Od prošlosti do budućnosti u 1000 koraka (BLOG) noc muzeja 19 Put kroz istoriju: Od prošlosti do budućnosti u 1000 koraka (BLOG) noc muzeja 21 Put kroz istoriju: Od prošlosti do budućnosti u 1000 koraka (BLOG)

Editors choice