Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Put oko sveta: Izbegavajte precenjene destinacije

Put oko sveta: Izbegavajte precenjene destinacije

Ako ste veliki svetski putnik, otkrićete da postoje destinacije koje jednostavno nisu zaslužile reputaciju velike turističke atrakcije. Iako vodiči za putovanja hvale ova mesta na sva usta, bolje da pare potrošite na destinaciju koja zaista vredi novca.

Idite na forume, raspitajte se na internetu i zaobiđite mesta koja će vas razočarati, a ovo je naš mali doprinos vašoj konačnoj odluci.

Dubai

Nema mnogo destinacija koje su precenjene na srednjem istoku, ali Dubai je svakako jedna od njih. U roku od samo nekoliko godina, oblakoderi i fensi hoteli počeli su da rastu iz zemljišta Dubaija kao bele rade, okruživši ovu pustinju ekskluzivnim građevinama za turiste dubokih džepova. To je ujedno i jedina stvar koju možete videti tamo.

i89dbfcp Put oko sveta: Izbegavajte precenjene destinacije

Buenos Aires

Mnogi kažu da je Buenos Aires Evropa Južne Amerike, ali verujte nam da vam je bolje da se prošetate pravom Evropom. Kako su prolazile godine, tako je ovaj grad postajao destinacija uglavnom za turiste koji tu dolaze poslom, a turisti se žale na raspadnute zgrade, lošu higijenu i mnogo kriminala na ulicama.

ohogigmx Put oko sveta: Izbegavajte precenjene destinacije

London

Njega ili volite ili mrzite. Iako je prepun atrakcija koje privlače i oduševljavaju turiste, definitivno ima i mnogo faktora koji London čine jednom od najprecenjenijih destinacija na svetu. Ogroman je i prenaseljen, užasno zagađen, a imajući u vidu visinu britanske funte – možete slobodno da zaboravite na šoping. Okej, jeste zabavno kupovati u Londonu, ali verovatno ćete sve to naći jeftinije bilo gde drugde. Metro radi ažurno, ali ni kada vozovi dolaze na svaki minut – nije dosta da preveze tu količinu ljudi. Londonska klima baca u depresiju isto koliko i londonske cene – očekujte mnogo kiše, oblaka i samo nekoliko sunčanih dana godišnje.

gyu5omht Put oko sveta: Izbegavajte precenjene destinacije

Ibica

Ibica je poznata kao party ostrvo Evrope, ali je interesantno uglavnom za one koji imaju para za bacanje. Klubovi su preskupi, pića mogu dostići cenu do 20 dolara, a ostrvo zapravo služi za pozeraj. Tamo idete ako želite da budete primećeni. Ako želite da istražite špansku kulturu, bolje idite u Madrid.

la0tqq4w Put oko sveta: Izbegavajte precenjene destinacije

Bangkok

Tajland je prelepa zemlja i svakako je treba posetiti, ali Bangkok slobodno možete da obiđete u jednom danu i skrasite se negde drugde na Tajlandu. Recimo na ostrvu Ko Pi Pi. Kada stignete u Bangkok primetićete da jedva da iko priča engleski, kao i da ćete baciti mnogo vremena na prevoz.

Odličan je za šoping jer ima svega, od prejeftinog do preskupog. Ali to je ujedno sve što tamo možete raditi – ići u šoping i razgledati hramove (koji svi liče jedan na drugi).

tjrfqz8w Put oko sveta: Izbegavajte precenjene destinacije

Una Hadži – Nikolić

Editors choice