Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Pakovanje pred put, večita agonija. Naročito kada konačno dođete na destinaciju i shvatite da niste poneli makar dve ili tri stvari koje su vam potrebne. Napravite spisak i informišite se o mestu na koje idete. Trebalo bi da se pakujete makar dva dana pred polazak, ali znamo da nas nećete poslušati u vezi sa tim.

Evo par saveta ukoliko idete na neka od ovih putovanja, pokušaćemo da vam kofer rasteretimo od nepotrebnih stvari i napravimo mesta za one neophodne.

Krstarenje

Šta poneti:

Sat! Ne propustite predivne izlaske sunca na moru ili okeanu. Makar se vratili kasnije u krevet, ustanite samo da biste videli kako se sunce podiže iznad horizonta. Većina kruzera u kabinama nema sat, a mobilnom telefonu nije uvek za verovati.

Kod kuće ostavite:

Peglu. Na većini kruzera zabranjene su sve vrste pegli, od onih za kosu, do onih za odeću. Zbog mogućnosti od izbijanja požara. Proverite sa agencijom šta je sve na spisku zabranjenih stavki.

Cruise5 Put oko sveta: Šta vam zaista treba na putovanju, a šta ne

Proputovanje kolima

Šta poneti:

Pokušavate da shvatite kojim putem da krenete dalje, ali avaj nemate sreće. Ispraznio vam se telefon. Informišite se o tome gde možete nabaviti elektronski punjač koji se priključuje na upaljač u kolima. Sjajna stvar.

Kod kuće ostavite:

Energetska pića. Vozeći se nećete ni osetiti koliko ste ih popili, a možete upasti u čudne promene raspoloženja, takođe tu je i drhtavica, ali i preskakanje srca.

POB IMG 071813 ROAD TRIP TECH 02 Put oko sveta: Šta vam zaista treba na putovanju, a šta ne

Putujete na festival

Šta poneti:

Ponesite hranu. Makar onoliko koliko možete pojesti na putu do tamo, jer nećete smeti da je uneste, a hrana koja se prodaje unutra je prilično skupa.

Kod kuće ostavite:

Oštre predmete, parfeme, dezodoranse, skupe upaljače, poput zipovih. Ne želite da vam to uzmu na ulazu, jer su male šanse da ćete doći do toga po završetku koncerta.

0023ae6cf369119d0d1a06 Put oko sveta: Šta vam zaista treba na putovanju, a šta ne

Maja Bunčić

Editors choice