Svaka dama koja je barem jednom obukla kombinezon, poželela je da više nikada ne izađe iz njega. Reč je o potpuno jednostavnim, naravno jednodelnim, a ujedno i neverovatno efektnim i elegantnim odevnim komadima sa kojima ne možete da pogrešite. Sa njima vam neće trebati sati i sati za spremanje, jer su toliko upečatljivi da je dovoljno da ih samo obučete i da se osećate sjajno. Bilo da su jednobojni, sa printovima, dugačkih ili kratkih nogavica, sa kombinezonima vam je put do savršenog izgleda zagarantovan! Upravo su ovu prednost kombinezona prepoznale i mnoge poznate lepotice, koje su naša današnja inspiracija za odevanje.

Budite ženstvene

Želite da ponesete kombinezon na poslu, a ne znate koja bi varijanta bila najprihvatljivija? Mislim da imamo odlično rešenje za vas! To su jednostavni, jednobojni kombinezoni, koje možete naći u gotovo svim prodavnicama poznatih brendova. Na njih nije ostala imuna ni Aleksa Čang, koja se odlučila za krojeni, tamno plavi model kombinezona kojem poseban pečat daje kaiš na vezivanje. Još jedna poznata lepotica može biti vaša inspiracija za poslovno odevanje, i to niko drugi do Džesika Alba. Ona nam je održala najbolju moguću lekciju na temu – kako da izgledamo ženstveno noseći jednobojan kombinezon sa aksesoarima iste nijanse.

put do savrsenog izgleda vodi preko kombinezona 1 Put do SAVRŠENOG izgleda vodi preko... kombinezona! put do savrsenog izgleda vodi preko kombinezona 2 Put do SAVRŠENOG izgleda vodi preko... kombinezona!
Comments