10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Posao nije više mesto na koje idemo, već ono što radimo. Bez obzira odakle. Da li u prostorijama kompanije ili od kuće, odnosno, sa mobilnih računara koji pripadaju nama, a ne kompaniji! Važno je da sav posao bude obavljen, na najbolji mogući način i najbezbednije – za preduzeće, ali i zaposlenog!

Fujitsu Lifebook biznis 1 Radna mesta budućnosti: Mobilna i bezbedna!

Radna mesta nisu više samo poslovne zgrade, sada niču svuda oko nas. Nove generacije ne prihvataju nepokretnost, okoštalost, budući da je napredak mobilnih tehnologija omogućio i podstakao i na poslovnu mobilnost. Sve to, poslovnom svetu pruža osećaj slobode i svojevrsnu injekciju kreativnosti. Procena radnog mesta i optimalni raspored radnih zadataka uvek su predstavljali prednost nad konkurencijom. Sada je lepeza tih mogućnosti daleko veća. Moderno preduzeće trebalo bi da uspostavi ravnotežu između samostalnosti zaposlenih i neophodne kontrole menadžmenta nad njima. Jedino tako može da se obezbedi poslovni uspeh. S jedne strane, zaposleni dobijaju mogućnost da (fleksibilno) rade na način koji im omogućava najveći radni učinak, a s druge, uz visoku produktivnost, menadžment obezbeđuje uspešnu budućnost preduzeća.

Procene radnih mesta donose analizu IT infastrukture, a potom i preporuke koje povećavaju efikasnost i omogućavaju menadžmentu kompanije da jasno definiše zahteve za predložena rešenja. Završni izveštaj od velike je koristi za donošenje određene strategije rasporeda radnih mesta u sklopu celokupne poslovne politike.

Fujitsu Lifebook biznis 2 Radna mesta budućnosti: Mobilna i bezbedna!

Danas je uobičajena stvar obavljanje poslova na različitim stranama sveta, što stvara potrebu za bržim daljinskim pristupom podacima. A budući da mlađi zaposleni, povrh svega, teže prelazu na BOYD (Bring Your Own Device – Donesi sopstveni uređaj) i korišćenje društvenih mreža na poslu, onda je jasno da je potrebno omogućiti preduzeću tehnologije za zaštitu korporativnih mreža, podataka i usluga. Srečom, takvi uređaji su danas na raspolaganju i poslovanje može da bude ujedno po meri modernog čoveka, fleksibilno, ali ujedno i bezbedno.

Zaposleni se sve više oslanjaju na nove prenosne uređaje i njihove praktične aplikacije, te očekuju da i na radnom mestu mogu da koriste tehnologije po ličnom izboru kako bi povećali produktivnost i saradnju među kolegama. Stoga je kucnuo čas da se ovakva situacija prihvati, ali zadrži kontrola bezbednosti i obezbedi zarada za sve. Ukoliko budemo ignorisali ovaj trend, stvari će izmaći kontroli.

Fujitsu Lifebook U9041 Radna mesta budućnosti: Mobilna i bezbedna!

Fujitsu Lifebook U904

Srećom, na raspolaganju je čitav spektar različitih uređaja koji omogućavaju bezbednost. Među njima se ističu FUJITSU LIFEBOOK prenosivi računari koji štite podatke kompanije od neovlašćenih pristupa, a imaju i naprednu zaštitu od krađe, senzore otisaka pristiju, kao i mogućnost šifrovanja čitavog diska. Ukratko, pravo rešenje za modernog poslovnog čoveka.

Fujitsu Lifebook T904 Radna mesta budućnosti: Mobilna i bezbedna!

Fujitsu Lifebook T904

Više informacija na http://workplace.rs.fujitsu.com/.

Editors choice