Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Rado te se setim, ljubavi stara!

Rado te se setim, ljubavi stara!

Vrelo leto dve hiljade sedme godine. Lokacija Sutomore. Plan beše provesti se ludo, bezbrižno i nezaboravno sa ekipom iz gimnazije, ali desilo se i više od toga. Desila im se i ta ljubav.

Četiri devojke i jedan dečko sleteli su na tu x lokaciju!

Ne bi one bile lujke da nisu sa sobom povele i druga, koji je jednoj bio dečko i frizer, a ostalim devojkama drug i frizer. Pa vi procenite na šta je on ličio, a na šta one. Kad na sve to dodate preplanuli ten, slatke sedamnaeste, poneku vodku i jako, jako dobro raspoloženje, gde im beše kraj!

Te četiri devojke bile su lude, slatke, beogradske mačkice, pošle su putem zabave. Ali jednoj se svet okrenuo, ne od vodke, mada donekle i da, okrenulo joj se sve kad je ugledala u toj čuvenoj fensi-šmensi diskoteci svog princa na belom konju. Doduše, nije imao konja, ali je bio istinski princ. Nisu mnogo pričali, ali pogledi su se uhvatili i rekli sasvim dovoljno.

Bila je to najsrećnija noć u njihovim životima, iako nije bilo ni seksa ni razvrata, bili su klinci, željni svega, nespretni, srećni i nesrećni u celoj situaciji. Nisu mnogo pričali, nisu mnogo razmišljali, voleli su jedno drugo najjače što su mogli da zamisle.

Plaža. Muzika. Dvoje mladih samo u kupaćim kostimima. Dodati još nešto, bilo bi previše.

Za njih vreme je tada stalo, svet promenio boju, a život dobio nove note. Miris njene kose još mu je na prstima, godinama ga pere, i godinama se vraća. Ona se trudila da zaboravi njegove oči, ali one ne daju joj mira noćima.

Ređao se dan za danom. I svaki je bio drugačiji. Ponedeljak pun sunčanja, utorak pun izlazaka, sreda ljubavi na plaži, četvrtak ljubomore, petak ljubavi do groba, subota ljubavi posle groba, ali dođe i ta nedelja.

slika 1r Rado te se setim, ljubavi stara!

Svaka ljubav je bajka za sebe! I obično ide ovim redosledom

Ta tužna nedelja slomljenih pogleda, pakovanja srca u komadićima stakla, pakovanja suza u papir preko nažvrljanih adresa i brojeva telefona. Zagrljaja koji ih i sad bole, i dušu paraju. Bolela ih je ta luda, bezbrižna i nezaboravna ljubav, neplanirano dogođena, ali nisu žalili tada, imali su po sedamnaest godina, verovali su u čuda, verovali su da će se za par dana naći u Srbiji i ponovo voleti.

Videli su se nakon četiri godine! Tog dana upoznao je svog sina! Nije znao da je njihov jedini i prvi put vođenja ljubavi na svet doneo malog, slatkog, plavookog dečaka!

Oprostio joj je ćutanje i tajnu! Ljubav je planula do nebesa!

Sada su srećni i žive u kućici na moru! Baš blizu plaže gde su sa svojih sedamnaest godina prvi put vodili slatku ljubav i ovekovečili je muškim detetom.

Svet možda nije spreman za moderne bajke, ali one svakako jesu spremne za mlade ljude koji veruju u čuda i iskrenu ljubav!

O, hajmo svi na more!


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice