Ukoliko ste mislili da je Snapchat nestao pred naletom Instagram filtera koji su pokušali da mu preuzmu titulu, izgleda da ste se prevarili. Snapchat Bitmoji-ji su i dalje u trendu, a sada će i njihovi outfiti takođe da prate poslednju modu. Da, dobro ste čuli – od sada možete da obučete svog Bitmoji-a u dizajnerski outfit, i to, ni manje ni više, nego u novu kolekciju modne kuće Ralph Lauren.

Brendu Ralph Lauren ovo nije prva online saradnja, niti prvi iskorak u zanimljivost sveta koji nije direktno vezan za modu. Još uvek smo pod utiskom njihove nove interaktivne Wimbledon video igre, a Ralph Lauren tim nas već iznenađuje novom saradnjom. Ova nova kolaboracija planirana je kao duguročno partnerstvo, a korisnici Snapchat-a koji kupe outfite za svoje Bitmoji-je, moći će iste outfite da naruče i za sebe, i tako budu u matching outfit-ima sa svojim avatarima.

Alice Delahunt, direktorka digitalnog sektora brenda Ralph Lauren veoma je uzbuđena zbog ove inovativne saradnje. Ona smatra da je Snapchat platforma koja konstantno pokazuje kreativnost u poslu, i time ostaje bliska mladim generacijama, idealan partner za kolaboraciju sa brendom Ralph Lauren koji važi za globalnog lidera u luksuznoj modi. Spojem ove dve struje dobićemo novo interesovanje za ekskluzivniju modu i stil kod mladih, ali i novu, svežu publiku za jedan brend koji je do sada predstavljan kao timeless klasik i koji je time privlačio većinom stariju publiku.

Comments